Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


10 őrültség csokiból

2009. augusztus 28., péntek
Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

Az emberek őrültek... néhányan csokoládéból készítenek elképesztő tárgyakat. Nézzük csak...

Ferrari Formula 1

Élethű méretű csokimodell, természetesen Olaszországból. Cukrászok készítették, extra alapos munkával, 1 év alatt.  Eredeti belga csoki, a súlya 2,000 kg, ára pedig 12,000 angol Font.

Csokikés - bicska: Svájci csokoládékés, mogyorókrémmel töltve. Rajta a svájci hadsereg logója, és pontos mása az általuk használt eszköznek. Multifunkcionálisan ehető!

Csoki laptop: cukorból, kakaóvajból, tejporból és kakaómasszából. Kár, hogy internetezni nem elhet vele...

Csokicipők - tiszta Hamupipőke feeling... A cipők a Theobroma Cacao's Erotique kollekciójának darabjai. 70%-os venezuelai csokoládéból készültek, eper díszítéssel és pezsgőkrémmel. Ezüst dobozban árusították, és egytől-egyig mind elkelt.

Csoki inhaláló - a csokievés új formája, pontosabban szippantása. Szádba veszed, és szippantod, érdekes gondolat...

Csoki fogkrém - nos, ez nekem valahogy nem fér össze. Fluoridos csokifogkrém, limitált szériában adták ki a Fülöp-szigeteken, még 2005-ben. Feltalálója szerint csoki jut az ízlelőbimbókhoz, de a fogmosással le is kerül, így nem rontja a fogak minőségét.

Nike Csokibakancsok: Ezek a darabok a Nike 25 éves évfordulójára készültek. Méretük kicsi, tej- és étcsoki variációt is felkínáltak a szülinapi partin.

Csokiruhák: nyamm, kár, hogy nem én hordhatom... Paco Rabanne, spanyol divattervező munkásságát dícsérik, bár nagy baj, hogy hamar leolvadnak a testről...

Csokiszappan? Na ne! Megalkotója szerint ápolja a bőrt és jót tesz az egészségnek. Tele van antioxidánsokkal, meg mindenféle vitaminnal, melyek mosakodás közben bejutnak a bőrfelszín alá. Nagyszerű antibakteriális hatással bír, a csoki szerelmesei mindenképpen próbálják ki.

Csokiklaviatúra: Na ilyenem biztos nem lesz! Hogy miért? Hát... vagy megenném, és akkor min klimpírozok, vagy... mivel aktív klaviatúrahasználó vagyok, biztos megolvadna a kezeim közt...


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.