Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


A 4 legjobb vodka koktél Hollywood-ból

Ezt itták az Oscar után...

2010. március 15., hétfő
Szerző: Sajtóinformáció

Márciusban minden az Oscarról szól. Előtte az esélylatolgatás, a gálán a vendégek és a rajongók lélegzetvisszafojtva várják, hogy a borítékokból előkerüljenek a nyertesek nevei. És aztán?

Most, hogy túl vagyunk az átadón, kiosztották a vigaszdíjakat is, sőt, már azt is tudjuk, kié volt a legszebb estélyi ruha, ideje lazítanunk egy kicsit. A győztesekkel és persze a győztesek italaival. Mi az, ami összehozza az angyalok városának csillagait és rajongóikat? Az Oscar partyra tervezett különleges italok, amelyeket Oscar-díjas alakítások ihlettek.

Van egy party, amiről Hollywoodban mindenki tud, amit mindenki vár, és amiről mindenki beszél. Ez a Grey Goose vodka Oscar party-ja a hollywoodi Soho House-ban, ahol mindegy, hogy a vendégek közül hányat jelöltek Oscar díjra, és hányan vihetik végül haza az apró, de annál értékesebb szobrocskát. Ezen a bulin nem az Oscar-szoboré a főszerep, hanem a ruhához és az estéhez passzoló egyedi koktéloké és persze maguké a vendégeké.

A Grey Goose minden évben korábban soha nem kevert koktélkülönlegességekkel készül az Oscar partyra. Olyan koktélkülönlegességekkel, amelyeket egy film, egy szerep vagy éppen egy sztár ihletett. A mostanra hagyományossá vált eseményen a színészek, zenészek 360 fokos panorámában gyönyörködve koccinthatnak a hatalmas penthouse teraszán. A bulin ott volt a rendezőzseni  Quentin Tarantino, a pop nagyasszonya, Madonna, a nők kedvencei, Ryan Phillippe, Clive Owen, Matt Dillon, Edward Norton, Joaquin Phoenix és Zachary Quinto is. Persze a pasik álmainak netovábbjai is a Soho House-ban mulattak: Eva Longoria, Natalie Portman, Maggie Gyllenhaal, Carey Mulligan és Juliette Lewis mellett Jennifer Lopez is a Grey Goose-zal bulizot. Az idősebb korosztályt a bombasztikus formában lévő Jane Fonda, Dustin Hoffman és Sir Elton John képviselte.

Madonna itt is irányított, egész este a társaság középpontja volt. A teraszon, az olívalugasban Grey Goose Caipiroska-ját, kedvenc italát szürcsölve sztorizott barátainak.  Jennifer Lopez eközben különleges szabású, csodaszép kisestélyiével vonta magára a figyelmet, amihez tökéletesen illett az előkelő, ehető arany cseresznyével díszített Gold Rush Martini. Dustin Hoffman a bulin bizonyította, hogy nem csak a kamerák előtt, de a biliárdasztalnál is nyerő. A színészről ezen az estén az is kiderült, hogy a Sunset Goose koktél számára a biliárdpartik elmaradhatatlan kelléke.  A Grey Goose Oscar Partyn megtudhattuk, hogy Quentin Tarantinonak és Juliette Lewisnak nem csak közös munkái vannak, de az ízlésük is közös, legalábbis, ha koktélokról van szó. Mindketten egy-egy City of Angels koktélt kortyolgatva nosztalgiáztak a korábbi közös feladatokról és talán már következő közös munkákat is tervezgették.

A vendéglátó Grey Goose nem csak az exkluzív társaságról, a lélegzetelállító helyszínről és a remek hangulatról, de a hírességek biztonságos hazajutásáról és a macskajaj megelőzéséről is gondoskodott. A  koktélok ugyanis csupán 4 cl alkoholt tartalmaztak, így a Grey Goose Oscar Party egyetlen hírességnek sem egy fejfájás emlékével, sokkal inkább a kedvenc koktéljaiktól felpörgetett hangulattal zárult. Az este végén pedig mindenkit sofőrszolgálat vitt haza.

OSCAR PARTY A KONYHÁDBAN   

Te is élvezheted a Hollywood-i csillogást és megkóstolhatod Madonna vagy J LO kedvencét. A különleges koktélokat, amelyeket a Grey Goose bartenderei az Oscar party-ra álmodtak meg, magad is elkészítheted, már a következő házibulidon. (kattints a képekre)

 
     
 


Grey Goose vodka

A világ legkedveltebb prémium vodkája, a Grey Goose egyetlen céllal született – hogy a világ legfinomabb vodkája legyen. A Grey Goose világ legelismertebb italkészítő mestereinek hazájából, a franciaországi Cognac-ból származik, mely vidéknek prémium étel, bor- és rövidital-készítői történelme ennek a kiváló vodkának minden cseppjében érezteti értékes örökségét.
A Maître de Chai, a Grey Goose pincemestere felel azért, hogy a vodka készítésének minden mozzanata tökéletes legyen, s így a legjobb minőségű vodka készüljön. Ő válogatja ki a legkiválóbb
francia búzát, ugyanazt a búzát, amit a mennyei francia sütemények elkészítéséhez is használnak. Ezután különleges, ötlépéses lepárlási folyamat során éri el az ital kivételes ízét. Ezután Champagne mészkövein átszűrt, tiszta, friss forrásvizet adnak az alkoholhoz. A Maître de Chai csak akkor lehet teljesen elégedett, ha az ital elnyerte megfelelő zamatát.
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.