Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Miből készül a hamburger Miami-ban?! A válasz elborzasztó...

Alligátorokból...

2010. február 7., vasárnap
Forrás: Kulináris Világ

Ismét megérkezett az alligátor-hamburger! Vége az alligátorszüretnek Floridában megkezdték feldolgozásukat. Gyorskaja lesz belőlük...

Az idei "alligátor-szüreti" szezonban is közel hatezer aligátort vadásztak le Floridában, leginkább Miami környékén, - épp úgy, ahogy jó ideje minden évben megteszik. Húsukból mirelit hamburger készül, az államban összesen 34 aligátorfeldolgozó üzem van, és mindegyiknek jól megy a sora... 

Az Egyesült Államok egészét tekintve évente 94 tonna alligátorhús fogy, 38 államban szolgálnak  fel az éttermek hüllő pecsenyét. 

Az alligátorok bőrét is felhasználják - természetesen, - táskák, cipők, csizmák készülnek belőle.  Vajon erre mondhatta azt Schwarzenegger, hogy "viszlát retikül"?


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.