Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Igy dolgozz fel egy ananászt!

2008. július 14., hétfő
Szerző: Nóra
Forrás: Waitrose

Tudtad, hogy a legédesebb ananászok Costa Rica-ban teremnek? Nem? Nem baj, most inkább azt mutatjuk be, miként bonts fel egy érett ananászt!

A boltban vásárolható ananászok gyakran hetekig állnak a polcon, s alaposan kiszáradnak. Semmiképpen ne vegyél olyan gyümölcsöt, mely már látványosan kiszáradt héjjal és levéllel rendelkezik.

1. Távolítsd el a leveleket a gyümölcs tetejéről, majd egy éles késsel óvatosan vágd le az alját és a tetejét. Igy talpra tudod állítani, ami az oldalsó héj darabonkénti levágását segíti elő.
2. Óvatosan vágd félbe, majd újra félbe az ananászt, azaz négyeld fel.
3. Az ananász negyedelt darabjainak közepéből vágj le egy-egy vékony csíkot, mely a magházat tartalmazza. Ezt dobd ki.
4.

Aprítsd fel tetszőleges méretűre, a nagy darab ananászokat!

Jó étvágyat!

 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.