Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Áprilisi fogyókúra horoszkóp

Havi fogyókúra horoszkóp

2017. április 1., szombat
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Hiszel benne, hogy a kalóriák, - akárcsak a tenyeres-talpas kis szörnyetegek - éjszaka a ruhásszekrényben lapítanak és titokban szűkebbre szabják a ruháinkat? Nem?

Akkor valószínű, hogy egyszerűen csak a finom ételek nagy rajongója vagy, aki szívesen állna néha a diétázók sorába. Mindig vannak új, régi, használható és furcsa fogyókúrás metódusok és a választást még inkább megkönnyítik a mindig aktuális divatdiéták is! Havi fogyókúra horoszkópunk feltárja, hogy mi az, amit a csillagok tartogatnak számodra az álomkülsőt illetően!

Kos

(március 21. - április 20.)

Meglehetősen optimista leszel ebben a hónapban és még a fogyókúra is jó bulinak tűnhet a szemedben. Erős és magabiztos vagy, semmi kétséged afelől, hogy a megkezdett tréninged meghozza a várva-várt eredményt. Próbálj meg ne csak a saját fejed után menni, hanem fogadd el mások tanácsait, sőt, ha a tested úgy kívánja, légy rugalmas a szigorú előírásokkal szemben, különben hamar elunhatod magad a nagy kitartás közepette!

Bika

(április 21. - május 20.)

Nagyon jó szervezőkészségedről teszel tanúbizonyságot, tudod, hogy mikor kell elindítani a fogyókúrát, s milyen tempó vezethet sikerre nálad. A legfontosabb kitétel volt számodra a menü összeállításánál, hogy azok ízletesek legyenek, s ha lehet, minél változatosabbak! Emellett sokat segít az agykontroll és az álomtest vizualizációja is! Nyugodtan képzeld el, hogyan festesz majd lefogyva, s ne kételkedj magadban!

Ikrek

(május 21. - június 21.)

Ebben a hónapban tényleg komoly sikereket érhetsz el a testsúlycsökkenés terén, főleg, ha képes vagy megfelelő módon irányítani az energiáidat. Tekintsd a fogyást egyfajta kihívásként, ha ez segít, keress egy csoportot, akik szintén le akarnak fogyni és versenyezz velük! Olvass a témában, képezd tovább a tudásodat az egészséges táplálkozást és életmódot tekintve! Ellenőrizd magad és legyen nálad mindig valami kalóriaszegény táplálék, ha rád tör az éhség!

Rák

(június 22. - július 22.)

Lassan, de biztosan fogysz ebben a hónapban. Nem akarsz semmit sem kockáztatni, inkább egy érzékeny diétás tervet választasz, melynek metódusa átlátható számodra, ugyanakkor rendezetten követheted minden nap az előírásokat. A legnagyobb erősséged a türelem, így nem csoda, hogy a végtelenségig kitartasz az edzésprogram és az éhezés mellett. Az anyagcseréd viszont lassú lehet ebben az időszakban, szóval próbáld meg nem sürgetni magadat!

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.)

Rengeteg tulajdonságod támogat most a sikeres fogyásban: a változtatni akarásod, az új diéta kihívása, a társaság az edzések során, és persze az optimizmusod, hogy márpedig te mindenre képes vagy. Észszerű gondolkodásmódodnak köszönhetően ügyet sem vetsz a hipergyors sikereket ígérő diétákra, most inkább a teljesítménynövelő tréningek felé hajlasz sok zsírégető étel fogyasztásával egyetemben.

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.)

Az egyedüli, ami visszatarthat a régóta áhított sikertől ebben a hónapban, az az, hogy imádod magadat és másokat etetni! Sajnos vagy sem, sok összejövetel várható e hónapban, ahol bizony szeretsz mindenkit lenyűgözni főzési tudományoddal, így persze nehéz betartani a zsírszegény diétát, nem igaz? Ráadásul még a hangulatod is meglehetősen váltakozó, próbálj akkor legalább kevesebbet enni, s ha teheted, este 6 után már ne fogyassz pocaktelítő vacsorát!

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.)

A sikeres testsúlycsökkenéshez meg van a türelmed és a készséged is. Ugyanakkor jó szakács vagy, így a főzőcskézés saját magadnak csupa örömmel szolgálhat. Ha egyszer nekivágsz a diétádnak, biztosan kitartóan haladsz az álomsúly felé, s ha nem is fogysz olyan sokat, akkor sem csüggedsz, mert legalább tudod, hogy egészségesebben élsz. Ez már igen, ezt nevezzük hozzáállásnak!

Skorpió

(október 23. - november 22.)


Őrült eltökéltséggel lapozgatok a fogyókúrás magazinokat, könyveket és teljes figyelemmel adózol a tévében elhangzott tippek iránt is. Számodra a hónap a tervezés és a gondos előkészítés jegyében telik, vagyis bár nem kezdesz neki a fogyókúrának, viszont pontosan tudod, hogyan vágj neki a jövő hónapban. Sőt, ennél tovább mész, s az egész család menüjét átalakítod az egészség és persze a saját diétád jegyében! Így nem lesz csábítás, mely akadályt jelentene a fogyásban.

Nyilas

(november 23 - december 21.)

Bár nagyon fontos számodra a vonzó külső, viszont sokszor fáradt vagy munka után és valljuk be, ilyenkor legtöbbször csak egy finom tál étel segíthet. Pontosan itt a bibi… - ha csak tányért választanál egy egész tál helyett, máris nem lenne problémád a kilókkal! Ne hagyj magadnak egy-egy lazítós napot, mivel utána még nehezebb lesz majd megszorítani a derékszíjat egy csak salátanapon! Légy következetesebb és kitartóbb, - hidd el, hogy nagyon elégedett lehetsz utána magaddal!

Bak

(december 22 - január 20.)

A fogyási esélyeid e hónapban kitűnőek, legalábbis a csillagok szerint. Mivel szeretsz mindent kontroll alatt tartani, így nem lesz nehéz egy kemény diétát beiktatnod a napirendedbe. Emellett más dolgok miatt is elfoglalt vagy, ami csak további titkos támogatód lehet, s pont ez az, ami akár segíthet az álmaid elérésében, hisz a szabadidő hiányában nem az evésen jár majd az eszed! Azért figyelj rá, hogy ne az életed alkalmazkodjon a diétához, hanem a diéta az életmódodhoz!

Vízöntő

(január 21 - február 18.)

Könnyen kitartasz most bármely típusú fogyókúra mellett, mivel tudod, hogy vészesen közeledik a nyári időszak, mikor nem lesz majd lehetőség takargatni a súlyfeleslegeket. Olyan diétát válassz, mely még inkább segít tudatosítani magadban, hogy vannak egyszerű, ámde nagyszerű ételek is a világon, s még örülsz is, hogy a hétvégi találkozókon végre nem kell belegebedned a főzésbe, hanem te is boldogan együtt nassolhatsz a többiekkel. Élvezd az egészséges evést, az együttlét örömét, így egy kisebb adaggal is beéred!

Halak

(február 19 - március 20.)

A Halak ebben a hónapban egy pillanatra sem elégedettek teljesen önmagukkal. Ez persze odáig fajulhat, hogy nem értik, hová vezet ez az újabb fogyókúra, vagy edzésterv, hát előbb-utóbb abba is hagyják azt. Próbálj meg legalább a nassolnivalókról tudatosan lemondani, chips helyett egyél inkább mogyoróféléket, fagylalt helyett pedig fagyasztott joghurtokat!
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.