Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Melyik esküvői torta illik hozzád? Amilyen a torta, olyan a pár...

Torta körkép

2010. február 8., hétfő
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Nem titok, hogy az esküvői torta igen jelentős szerepet tölt be egy ceremónia alkalmával.  Találd meg a tökéletes esküvői tortád!

A vendégeid mind meg fogják csodálni, esetleg lefotózni, s nem utolsó sorban: a tortád jelképezi a közös jövőtöket pároddal, melybe szimbolikusan a torta felszeletelésével vágtok bele. Természetes, hogy szeretnéd, ha a tortád híven tükrözné a kapcsolatotokat és az ízléseteket is. A torta díszítésén, színén, méretén és formáján túl az édesség tölteléke is nagyban hozzájárul majd annak a bizonyos varázsnak a megteremtéséhez.

Igen ám, csakhogy milliónyi lehetőség közül válogathatsz a cukrászdában! Kerek, szögletes, emeletes, mini, ovális, vagy akár lehet egy igazi hexagon is akár. Aki biztosra akar menni, valamilyen tradicionális tortát választ, mely mindig elegánsnak hat. Aki trendi esküvőre vágyik, választhat akár minitortákat is, melyek mindenki számára egyedi díszítéssel bírnak és tulajdonképpen az egyes darabok szépsége és sokszínűsége alkotja a torta egészének különlegességét.

Tehetsz utalást a kapcsolatotokra is, mely biztosan nagy sikert arat majd a vendégek körében is! Ha például sokáig távkapcsolatban éltetek, lehet a tortád telefonformájú, vagy ha szívesen jártok táncolni, egy szép kis táncparkett!

Ez a te különleges napod, legyen a tortád is leginkább számodra a legkülönlegesebb és személyesebb!

A tradicionális

Visszafogott színkombináció, kellemes hangulat, meghittség. Ha szereted mindenkinek eltalálni az ízlését, és igazán nőies dekorációt tervezel a nagy napon, akkor mindenképpen egy ehhez hasonló torta az igazán neked való! Csodálatosan illik hozzá a rózsaszín virágdísz, sőt némi játékosan elszórt élő rózsaszirom.

   
A trendi

Szereted követni a divatot és egyszerűen csak egy jó hangulatú ünneplésre vágysz? Akkor a minitortákból álló kombináció a neked való! A variációk száma végtelen, írathatsz akár minden sütire egy nevet, sőt lehet akár mindegyik teljesen másképp színezve és dekorálva.
   
Az elegáns

Az egész esküvőd hangulatát királynőhöz illően álmodtad meg? A tortád sem lehet a véletlen műve! A fehér letisztult és elegáns hangulatát csak némi bézs dekoráció töri meg. Csak semmi túlzás, legyen olyan, ami mindkettőtökhöz illik, és sok év után is úgy gondolod, hogy a tökéletes tortát választottad!

 
   
Az individualista

Vonz minden, ami különleges és nem megszokott? Telitalát lehet számodra egy ehhez hasonló torta, melynek geometrikussága nemcsak formáján, hanem díszítésén is megmutatkozik! A fekete és a pink nagyon modern, ugyanakkor a fehérrel kombinálva tökéletes harmóniát teremt mindenki szemében.
   
A dúsgazdag

Van miből költened az esküvőre és szereted megmutatni mindenkinek, hogy te bármit megengedhetsz magadnak? Akkor a tortádnak is a csúcsra kell törnie! Ne spórolj a gazdag virágdíszítéssel, na és persze a marcipándekorációval sem! A fehér örök jackpot ötlet, a virágtenger színe a te saját egyéniségedet tükrözheti!
   
A diplomatikus

Sok vendéged jön a munkahelyedről, hivatalos körökből és az esküvőd nem teljesen személyes hangulatú, hanem sokkal inkább egy közéleti esemény? A kék-fehér elegáns kombinációja kiválóan válik egésszé a kis piros virágcsokorral a torta tetején. A torta tölteléke is valószínűleg egy közkedvelt fajta lesz, mint tejszínkrém, vagy esetleg csokoládé, természetesen nem túl édes.
   
A játékos

Szereted a szórakozást és az esküvődön is egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magadat? A fehér torta sárga díszeivel nagyon boldog hatást kelt és biztosan kiváltja majd a vendégeid ovációját is! Azért ne vidd túlzásba, a plusz virágdekoráció már lehet, hogy nem mindenkinek tetszene!


 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.