Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Heti horoszkóp - február 11-től

2019. február 11., hétfő
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!

 

Kos

(március 21. - április 20.)


A Kos jegyűek ezen a héten különlegesnek és kreatívnak érzik magukat. Most ki kell adnod magadból ezeket az energiákat, mivel minél inkább átadod magad a sors kihívásának, annál többet profitálhatsz belőle! A munkádban előfordulhatnak csatározások, viszont talán emiatt is, de leginkább a magasabb rendű célok izgatnak. A professzionális munka érdekében fogyassz proteinben gazdag ételeket, mint pl. szárított paradicsomot, fokhagymát, vagy hagymalevest!

Bika

(április 21. - május 20.)


A bolygók most melletted állnak, hogy könnyebben érts, kommunikálj és hallgass a környezetedben élő szeretteidre. Az emberek figyelmének központjába kerülsz, ami miatt mindenhol kedvesen üdvözölve érzed magadat. Most szinte inspirációt érzel arra, hogy változtass a diétádon, így kipróbálod a szárított almakarikákat, a reggeli búzasnackeket és általában nagyobb figyelmet szentelsz a reggelizésnek. 

 

Ikrek

(május 21. - június 21.)


Az Ikreket a héten leginkább a pénzszerzés gondolata izgatja és annak szerepe a saját életében. Jó az, amit csinálsz, vagy ideje lenne változtatni? Mennyit költesz, és mennyit takarítasz meg? Mindeközben az álmaid döntő szerepűvé válnak számodra, beleértve a személyes változásod utáni vágyadat is. Próbáld ki a mini pitéket, sajttal, vagy brokkolival és hagyd, hogy a pillanat íze elvarázsoljon!

Rák

(június 22. - július 22.)


Ezen a héten a Rák jegyűek számára eljöhet végre az alkalom, hogy minden mentális gáttól megszabadulhassanak, s ez segíthet fontos döntések meghozatalában is. Nem akarod már elfogadni csupán mások tanácsát, hanem saját magadban fedezed fel az erőt önálló terveidhez. A legfontosabb mottód a héten tehát: “törődj magaddal!” Sok házi készítésű kenyeret, kukoricakenyeret fogyaszthatsz, ami az otthon ízét kelti benned.


 

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.)


Ha ki kellene választanod a megfelelő momentumot a kreatív alkotáshoz, akkor ez a hét most megfelelő lenne! Rengeteg támogatást kapsz ugyanis a bolygóktól, most végre tényleg megnyílhat az út a hátáraid mentén. Mivel a munkádban most professzionális szintű elvárásoknak kell megfelelned, így tudod, hogy az evés az, mely során valósan feltankolhatsz a nagy feladataidra. A spárga, a csirkehúsos pite, vagy a zöldségek krémes parmezán szószban elég energiát adhatnak számodra.

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.)


A bolygók a biztonságodért fognak össze közös erővel a héten, így számíthatsz sok, a jövődet érintő eseményre is. A családtagjaid ott segítenek, ahol csak tudnak és talán még váratlan meglepetésekre is számíthatsz tőlük. Az egyetlen dolog, mely beárnyékolhatja a jövőképedet, te magad vagy. Ha elkapna a rossz hangulat, dobd fel magad egy finom banános rizspudinggal, vagy egy barna cukros sorbet-val!

 

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.)


Mint a parti lelke, mindig tudod, melyik bárban kell felbukkannod. Ezen a héten minden okod megvan arra, hogy egy hatalmas bulit szervezz, ahová a számodra összes fontos ember hivatalos, beleértve a szeretteidet és a kollegáidat is. A legjobb, ha valamilyen különleges italt szolgálsz fel, melyet pl. csak erre az alkalomra kevertél! Egy finom, citrusos, jeges, barnacukros frissítő mindenkit elvarázsol majd. A hozzáadott rum megadja a zamatát a koktélnak, s ha valaki nem akarna alkoholt inni, akkor is egy üdítő élményben lehet része!

Skorpió

(október 23. - november 22.)


Ezen a héten a Skorpió számára egy fontos döntés ideje jött el. A pénzügyi helyzeted elég rózsásan fest most a bolygóállásoknak köszönhetően, vagyis tényleg megteheted, hogy rövidebb-hosszabb kiruccanásokat tervezz magad és szeretteid számára. Tehetnél akár egy kulináris túrát is, ahol pl. a francia konyha remekeibe kóstolhatnál bele. A sajtos, spenótos sült tészták épp megfelelnek heti ízvilágodnak!

Nyilas

(november 23 - december 21.)


A Nyilasok a héten folyamatosan kontaktusba kerülnek majd más emberekkel, legyenek azok gyerekek, családtagok, barátok, vagy kollegák, sőt még állatok is felbukkanhatnak a környezetedben. Igazán szabadon szárnyalónak érzed magad, aki mintha felszabadult volna a vállát nyomó nehéz terhek alól. Az ételeket tekintve az egészséges, könnyed ízek vonzanak, mint pl. egy grillezett zöldséges, némi balzsamecettel.

Bak

(december 22 - január 20.)


Kedves Bak, a héten néhány kiábrándító dologgal kell majd megbirkóznod, különösen ami a pénzügyeidet illeti. A sok élmény gyűjtötte tapasztalat viszont felnyithatja a szemedet és így a jövőben sok meggondolatlan tettől óvhatod meg magad. Szerencsére pozitív átalakuláson mész át, amelynek eredménye egy  olyan siker lehet, melyre már régóta vágytál. Próbálj meg ne túl sokat adni mások véleményére, hanem haladj inkább a saját fejed után! Edd azt a héten, amihez éppen kedved van: feketebabot, vagy tökfőzeléket!

 

Vízöntő

(január 21 - február 18.)


A Vízöntők számára a hét az önfelfedezések ideje lesz. Persze, jó vagy a munkádban, de lehetnél jobb is? Minden fejlődéshez idő kell, na meg persze átgondoltság és eltököltség is egyben. Az önkifejezés kulcsfontosságú lehet számodra, így a legjobb, ha már a főzés terén is igyekszel megvalósítani néhány ötletedet, mely első látásra bár bagatellnek tűnik, viszont mégiscsak igényel némi odafigyelést! Egy ázsiai leves bár könnyednek tűnhet, viszont rájöhetsz majd a főzés során, hogy sok mindent kell még megtudnod erről a kultúráról és a szójaszósz helyes használatáról!

Halak

(február 19 - március 20.)


Szokatlan időn mész keresztül, kedves Halak, különösen, ha az anyagiak kerülnek szóba. Érdemes lenne elgondolkoznod a jövőbeli befektetési terveidről és arról is, hogy mi az, ami a legfontosabb most az életedben! Akárhogy döntesz is, biztosan kikéred majd mások tanácsát, így elengedhetetlen, hogy a jó hallgatóságot egy finom vacsorával köszönd meg! Ha valami újat próbálnál, ne félj semmitől! Egy üvegtészta, finom rákkörettel nem lehet olyan rossz döntés!


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.