Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Januári fogyókúra horoszkóp

Havi fogyókúra horoszkóp

2019. január 1., kedd
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Hiszel benne, hogy a kalóriák, - akárcsak a tenyeres-talpas kis szörnyetegek - éjszaka a ruhásszekrényben lapítanak és titokban szűkebbre szabják a ruháinkat? Nem?

Akkor valószínű, hogy egyszerűen csak a finom ételek nagy rajongója vagy, aki szívesen állna néha a diétázók sorába. Mindig vannak új, régi, használható és furcsa fogyókúrás metódusok és a választást még inkább megkönnyítik a mindig aktuális divatdiéták is! Havi fogyókúra horoszkópunk feltárja, hogy mi az, amit a csillagok tartogatnak számodra az álomkülsőt illetően!

Kos

(március 21. - április 20.)

A Kosok általában három kategóriába sorolhatóak be evést illetően: vannak a "hangulatevők", akik folyton nassolnak valamit a főétkezések helyett. A "rendszeres evők", akik mindig ugyanazt ennék legszívesebben és az "élményevők", akiket örökösen új éttermekben látni. Nos, ebben a hónapban a legfontosabb feladatod, hogy megtaláld az arany középutat, ha lehet az élményevők és a rendszeres evők kategóriája között!


Bika

(április 21. - május 20.)

A Bikák általában mindenevők, sőt, úgymond, mindent megevők. Ez a tulajdonság sokszor kellemetlenné válhat, különösen, ha a plusz kilókra terelődik a szó. Egyél tudatosabban és ne csak hirtelen fellángolásból! Ha a hónap nem is ideálisan alakul számodra, próbáld elkerülni a habzsolást! Az első lépésed a diéta felé, hogy átállsz a teljes kiőrlésű termékekre!Ikrek

(május 21. - június 21.)


Az Ikrekről sok minden elmondható, de az semmiképpen sem, hogy a türelem emberei. Ez a jelenség leginkább a konyhában mutatkozik meg, ahol, ha lehet, minél gyorsabb ételkészítés felé tendálsz. Egy-egy főétkezés kihagyása is szinte tipikus nálad és az utána következő éhségroham is. Ha megint elkapkodva választanál egy diétát, előbb számolj lassan 10-ig és gondold át, hogy mi szól ellene, nehogy megint abbahagyd ezt a nagy projektet is!

Rák

(június 22. - július 22.)


Szenvedélyesen csüngsz az ételeken és magán az étkezésen is. Nálad minden evés egy ceremónia, a nyugalom maga, ahol a színek és az ízek összhangja terjeng egész bensődben. A probléma nyitja éppen ez: ne merülj el túlságosan a kulináris világ mélyén, inkább használd makacs kitartásodat egy szigorú, ámde ízletes étkezési felfogás véghezviteléhez!


Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.)


Az Oroszlán jegyben születettek nem nagy rajongói a rutin étkezéseknek, - a fast-food feltalálói is lehetnének, - akár... Szerencsére az anyagcseréd még mindig jól működik, így a felszedett plusz zsíradagokat sikerül a szervezetednek újra és újra elégetnie. Erre azonban nem hagyatkozhatsz a végtelenségig! Próbálj legalább egy új egészséges táplálkozási szokást, - mint pl. a barna rizsfogyasztást sok kenyérféle helyett beiktatni életedbe és meg is tartani.

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szüzek igen kreatívak ebben a hónapban, a konyhában és a főzés terén is. Te leszel az szerencsére, aki elsőként utasítja el a kész kajákat, viszont ez nem jelenti azt, hogy a szenvedélyes főzni akarás nem eredményez még sokkal kalóriadúsabb fogásokat, mint a bolti félkész finomságok! Ha diétába fogsz, járjon az együtt egy életmódváltással is! Sportolj többet és csökkentsd az ételadagokat!

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.)


Ebben a hónapban, - bár ez nem jellemző rád, - mégis igen erős és nagy hatást gyakorló emberré válsz. A sok energiafelhasználás azonban megfelelő üzemanyagot is kíván, melyet természetesen az ételek által pótolsz. Akkor leszel csak igazán az elemedben, ha egy sikkes étteremben vacsorázhatsz. Ebben csak két dolog hibás: először is vacsorázni csak valami apróságot kellene, másrészt egy étteremben nem tudod pontosan, hogy milyen és mennyi kalóriát fogyasztasz el!

Skorpió

(október 23. - november 22.)

 

Igazi tökéletességre törekvő és életélvező vagy, mely leginkább az étkezési szokásaidban nyilvánul meg. Bár rajongasz a karcsú külsőért, viszont sem a sport, sem az egészséges kaják nem vonzanak különösképpen. A gyors diéták nem igazán ajánlott neked, mivel azonnal visszaszöknek rád a kilók! Igyál inkább sokat és próbálj meg néha beiktatni egy gyümölcsnapot!

Nyilas

(november 23 - december 21.)

Igazi partirajongó vagy, aki imád ünnepelni, - mindent, vagy bármit - és persze jókat enni. Bár a fast food stílust nem neked találták ki, viszont egy igazán kiadós menüsor annál inkább örömet okoz számodra. Mivel azonban elég hiú is vagy, próbáld magad ezáltal erősíteni, ha egy ellenállhatatlan, ámde kalóriadús falatot látsz meg este felé! No és járj szaunába is, ez most jót tehet!


Bak

(december 22 - január 20.)


Te vagy a bizonyos "mindent, vagy semmit" ember, aki még az extrémitásokra is hajlik. Felbosszantottak, - nosza irány a cukrászda! Ideges vagy? Ide neked azt a nagy adag tésztát! Próbáld meg ebben a hónapban az ízesítések újfajta és kevésbé kalóriadús formáját friss fűszernövényekkel kiegészíteni, melyek egészen más ízhatást keltenek ételeidben és még az anyagcserédet is serkenthetik!


Vízöntő

(január 21 - február 18.)

Nagyon sikerorientált leszel januárban, vagyis számodra csakis olyan diéta jöhet számításba ebben a hónapban is, mely megvalósítható és jó eredményekkel kecsegtet! Bár imádsz a család és a barátok társaságában enni, de ez nem jelenti azt, hogy mindent meg kell enned, amit csak elég pakolnak! Légy konzekvens és tudj gyors kalóriaszámlálást tartani, majd válaszd azokat a fogásokat, melyeket nem bánsz meg még egy héttel a dínom-dánom után!


Halak

(február 19 - március 20.)

Igen spórolós kedvedben leszel, ezért az egyszerű és könnyű ételek azok, melyek a leginkább izgatnak majd! Viszont ez azonnal megdől, ha stresszes helyzetbe kerülsz, ilyenkor mindig inkább hideg fogások után nyúlsz, holott tudhatnád, hogy azok kevésbé laktatóak! Ha mégsem tudsz leszokni erről a rossz szokásodról, válassz kenyéralternatívákat puffasztott rizsből például és egyél hozzá nyers zöldségeket a sok sajt helyett! A vajkészítményeket messzire kerüld el.
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.