Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Kerti parti dekorációs tippek - 2010 nyár

2010. június 9., szerda
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Itt a nyár - legalábbis a tavasz jóindulata révén, - így beköszöntött újra a kerti partik szezonja! Azért, hogy a legtrendibb, szomszédféltékenykedést kiváltó parti szettel készülhess a hétvégén, íme némi ízelítő és ötlettár!

1. Madárlátta elemózsia!

 

Ha netán nincs kertetek, netán egy különösen szép parkba csábulnátok el egy kis piknikezésre, készülj a szendvicsek különleges csomagolásával a vendégeid elkápráztatására!

2. Színes zsineg invázió!

 

Az örök nyertes: a haszontalannak tűnő színes kütyük a kertben mintha szárnyra kapnának és igazi hangulati bombaként turbózzák fel a kedélyeket! Találtál néhány színes zsineget? Tekerj körbe egy üveget, vagy kötözd fel a locsolókannát néhány virág társaságában! Jó ötlet új színt adni az elfakult akasztóknak is, nem is szólva az idei év trendszínének a használatáról, a liláról! Egy kis festék még nem a világ és a kert tisztaságára sem kell annyira figyelni!

3. Napsugár, fény, kis lámpás!

 

Nagyon egyszerű és ráadásul nem is veszélyes, mint a gyertya, ha fúj a szél! A kis szolár lámpák színes fényükkel hangulatos vacsora asztalt varázsolnak mindenki kertjébe!

4. Ásó, kapa…Ki mondta, hogy a kerti szerszámok nem funkcionálhatnak díszekként is? A munka is jobban megy a színes kis lapátokkal, nem is szólva arról, hogy egy mutatós fehér háttér előtt nagyon barátságos atmoszférát teremtenek!

5. Csíkos, pöttyös, pepita!A színes ülőpárnák az est fénypontjai! Számtalan méretben halmozhatunk fel párnákat a teraszon, hogy mindenki megtalálja a kedvenc kis zugát! Minden évben egy-két párna, így a büdzsénk sem bánja!

6. Ódivatú romantika

 

Ki mondta, hogy el kellene hajítani a régi, kopott bádogedényeket? A Toscana őrület minden évben dívik, holott egy kis praktikával és leleményességgel rájöhetünk, hogy az olasz bűbáj a kissé kopottas apróságok felhasználásán múlik! Egy kampóra függesztve helyes kis virágtartóként üzemelhet a kerítésünkön!
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.