Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Kismama menü - első hét

2008. április 10., csütörtök
Forrás: Kulináris Világ

Kismama menüink segítségével egy teljes hétre előre felkészülhetsz étkezésedre, így nem kell kapkodnod, ráadásul a teljes heti menü figyelembe veszi azt, hogy mit szabad (vagy kötelező) enni, illetve mit érdemes elkerülni!

Hétfő

Reggeli: citromos tea, frissen facsart gyümölcslé, fokhagymás sajtos pirítós
Tízórai: krémtúró
Ebéd: zellerkrémleves, milánói makaróni, gyümölcsjoghurt (tegyünk élőflórás natúrjoghurtba valódi gyümölcsdarabokat)
Uzsonna: tej, péksütemény
Vacsora: zöldségleves, illatos-omlós pulykaszelet, párolt brokkoli

Kedd

Reggeli: kakaó, vajas-mézes kalács, gyümölcs
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: fokhagymás tengerihal-filé, sült burgonya, savanyúság
Uzsonna: gyümölcsjoghurt
Vacsora: banánturmix mézzel, sonkás szendvics sovány sajttal, paradicsommal, paprikával

Szerda

Reggeli: citromos tea, lekváros pirítós, gyümölcs
Tízórai: sovány sajt, alma
Ebéd: gombaleves, spenót tükörtojással (Ügyeljünk arra, hogy a tojás friss legyen, és alaposan mossuk meg felhasználás előtt!), sovány sajt
Uzsonna: gyümölcsrizs, péksütemény
Vacsora: padlizsános csirke, rizs, gyümölcs

Csütörtök

Reggeli: müzli tejjel és valódi gyümölcsdarabokkal, tej
Tízórai: sovány sajt, frissen facsart gyümölcslé
Ebéd: paradicsomleves, rakott karfiol, gyümölcs
Uzsonna: gyümölcstea, péksütemény
Vacsora: citromos csirkekrémleves, almás cukkini

Péntek

Reggeli: sajtos szendvics, frissen facsart gyümölcslé
Tízórai: gyümölcsös müzli
Ebéd: narancsos sárgarépaleves, pulykamell, görög saláta
Uzsonna: banánturmix, gyümölcs
Vacsora: lazac lime-mal és zöldfűszeres vajjal, petrezselymes burgonya

Szombat

Reggeli: avokádókrém pirítóssal, citromos tea
Tízórai: frissen facsart gyümölcslé, gyümölcs
Ebéd: paradicsomleves, joghurtban sült csirkemell, párolt zöldségek
Uzsonna: reszelt sárgarépa mézzel és almával
Vacsora: töltött tök, sovány sajt

Vasárnap

Reggeli: alma, fokhagymás natúrjoghurtos korpáskenyér (natúrjoghurtba egy kevés zúzott fokhagymát teszünk, ezt esszük a kenyér mellé)
Tízórai: sovány sajt, dió, gyümölcs
Ebéd: húsleves; csirke cserépben, zöldségekkel; almáspite
Uzsonna: gyümölcsös müzli
Vacsora: zöldborsófőzelék, pulykahúsból készült fasírt


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.