Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Le tudlak fogyasztani!

Négy egyszerű szabály betartásával érhetjük el álom súlyunkat!

2008. július 7., hétfő
Szerző: Paul McKenna
Forrás: Arteregó

Robbie Williams, Geri Halliwell, Alyssa Milano, Marcia Cross, vagy Ellen DeGeneres is a világ legegyszerűbb fogyásmódszerére esküsznek. Új fogyókúra hódít a sztárok között!

McKennaLe tudlak fogyasztani!

A módszer pedig mindenki által könnyen elsajátítható!

• Szeretnél enni bármit anélkül, hogy híznál tőle?
• Jól akarod érezni magad a bőrödben?
• Nem tudod leadni az utolsó öt kilót?
• Képtelen vagy nemet mondani a repetára?
• Kiábrándítónak tartod az étkezési szokásaidat?
• Zavar a súlyod?

„Szeretnéd, ha akkor és azt ennél, amikor és amit csak akarsz, és mégis fogynál? Az a módszer, amelyet most megosztok veled, már több tízezer embernek segített abban, hogy könnyedén lefogyjanak, és sokkal kellemesebben érezzék magukat a bőrükben. És most rajtad a sor… Váljék egészségedre!”

Paul McKenna


Minden titkok tudója, Dr. Paul McKenna - akit a brit Sunday Times napjaink legsikeresebb gurujaként tart számon Angliában - már másfél évtizede segíti pácienseit gyógyító tanácsaival „segíts magadon” kötetein, multimédiás termékein, interaktív előadásain és számos egyéb személyes fejlesztési technikáin keresztül. Az elmúlt húsz évben több millió embernek segített már a cigarettáról való leszokásban, a súlyleadásban, az álmatlanság elleni küzdelemben, a stressz-csökkentésben, az önbizalom-növelésben. Műveit eddig 23 nyelvre fordították le. A hipnotizőr és neuro-lingvisztikus programozó következő állomása pedig Amerika, ugyanis egy hároméves, 7,9 milliárd forintot érő szerződést kötött a Discovery Channel-el, hogy felvegye a harcot az Amerikai emberek elhízása ellen.

McKenna napjaink legnépszerűbb guruja, kinek nevét a világ leghíresebbjei is jól ismerik már: gazdag kliensi palettáján szerepel többek között Robbie Williams, Geri Halliwell, Alyssa Milano, Marcia Cross, vagy Ellen DeGeneres is.

Az új módszer nem nevezhető éppen szokványosnak, hisz itt a problémák kiküszöbölése érzelmi úton történik meg, méghozzá az agy „átprogramozásának” következtében. E módszer, a „neuro-lingvisztikus programozás” (NLP) alapelve, hogy gondolataink és viselkedésünk nem véletlenszerűen alakul, hanem bennünk lévő, mélyen gyökerező neuro-lingvisztikus sémákat, előírásokat követ. Ezek a régen tanult sémák azonban újratanulhatóak, vagyis az emberi agy “újraprogramozható”, s az ember képes e program újraírásával hozzáálását megváltoztatni, és ily módon alternatív megoldást találni a problémáira. McKenna szerint, amennyiben kombináljuk az NLP-t és az általa javasolt egyszerű, ám hatásos aranyszabályokat, az eredmény, melyet tapasztalunk, valóban lenyűgöző lesz.

A világ legegyszerűbb fogyásmódszere négy logikus és egyszerű aranyszabály köré épül, melyek segítségével valóban hihetetlenül könnyedén, mindenféle diéta vagy fogyókúra nélkül érhetünk el tartós eredményt. És ami a legfontosabb: ez a módszer valóban mindenki számára elérhető és hatásos, ellentétben a különböző csodatablettákkal és más táplálék-kiegészítő készítményekkel, ráadásul mindenféle kínzó koplalás vagy éhezés nélkül kínál varázslatos eredményt. Amit itt most megismerünk, az sok mindenben ellentmond mindannak, amit a múltban tettünk, vagy amiről úgy gondoltuk, hogy helyes - ezúttal valóban bármit ehetünk, a nap bármely szakában, az egyetlen dolog, amire figyelni kell az az, hogy mit kíván a szervezetünk. Nincs káros étel, nincs hizlaló fogás, nincs ideális étkezési időpont - és mégis, egyszerűsége ellenére, e módszer sikerességi indexe hétszer magasabb bármely egyéb „csodadiétáénál”. Együnk, amikor éhesek vagyunk és akkor együk azt, amit csak megkívánunk. Együnk lassan, mert csak így élvezhetjük ki az étel valódi ízeit, de ne együnk akkor, ha már teltnek érezzük magunkat! Egyszerűnek hangzik, de az elején igényel némi odafigyelést, magunkra figyelést. Viszont ha odafigyelünk testünkre, azokra a belső hangokra, melyek ezeket az érzéseket közvetítik, az eredmény minden képzeletünket felülmúlja.

A világ legegyszerűbb fogyásmódszereTM minden korábbi diétától radikálisan eltér. Paul McKenna négy egyszerű aranyszabálya segítségével megismerhetjük azokat a titkokat, melyekre a természetesen vékony emberek tanulmányozása során jött rá. Mindemellett megtanulhatjuk azokat a hatékony gondolatprogramozó gyakorlatokat is, amelyek segítségével mostantól mindig jobban érezhetjük magunkat. Amennyiben betartjuk az aranyszabályokat, és Paul gyakorlatainak segítségével megváltoztatjuk gondolkodásunkat az ételekkel, és az evéssel kapcsolatban, már el is indultál azon az úton, amely új, karcsú, boldog, és kiegyensúlyozott énünkhöz vezet.

Ha a legapróbb kétely merülne fel McKenna gyógymódjával kapcsolatban, akkor is nyugodtan hagyatkozhatnánk a tényekre: a Financial Times becslése szerint a 2006-os évben több millió angol fontos könyveladásával messze maga mögött hagyta vetélytársait.

A forradalmian új módszer végre Magyarországra is megérkezett. Segítségével bárki elérheti a kívánt testsúlyt, és olyan alakra tehet szert, amilyenre mindig is vágyott. Paul McKenna Le tudlak fogyasztani! című, fogyást segítő CD-mellékletet tartalmazó kötete már a könyvesboltokban!


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.