Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Mangalica Fesztivál - 2011

2011. február 4-6., Budapest, XIV. ker.

2011. január 25., kedd
Szerző: Sajtóanyag

A mikor 2007-ben elkezdtek dolgozni az első budapesti Mangalica fesztiválon, a szervezők egyik legfontosabb célja a hazai mangalicatenyésztők megismertetésén kívül a hagyományteremtés volt.

A Variomobil Kft. több nagyszabású fesztivál mellett a 2008-as év óta szervezi a MANGALICA FESZTIVÁLT a fővárosban. 2011-re elértük célunkat, hagyomány lett belőle, és szinte az egész ország tudja, hogy február első hétvégéje a mangalica fesztiválé a festői szépségű városligeti Vajdahunyad várában. Ebben az évben megvalósul egy további célkitűzésünk is, amelyről az alábbiakban olvashatnak.
   
A látogatók és a kiállítók száma minden évben növekszik, a terület egyre nagyobb lesz és a média érdeklődése folyamatos egész évben.
A rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása, amely eddig nem volt jellemző a hazai fesztiválok körében.
   
A kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról, érkező tenyésztővel és termék forgalmazóval, sok esetben attól veszi meg a terméket, aki maga állította elő. Nem kap hamisítványt, csak a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött állományból kikerült végtermék lehet jelen.
   
A nagy sikerre való tekintettel 2010-ben elhatároztuk, hogy a vidéken élő érdeklődők számára is megmutatjuk remek termékeinket és lehetővé tesszük, hogy megtölthessék az éléskamráikat, és egy- egy a keleti és nyugati országrész nagyvárosában is megrendezzük az eseményt. (Debrecen, Szombathely)
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.