Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Márton-napi receptverseny!

okt. 26. - nov. 11. között

2010. november 2., kedd
Szerző: Kulináris Világ
Forrás: Kulináris Világ

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén is fergeteges receptkavalkáddal készülünk! Minden kedves olvasónkat játékra invitáljuk!

Ahogy tavaly, úgy idén sem hagyhatjuk ki a tél végi ünnepeket megelőző receptversenyeket. Most a Márton-napi versenyünkre várjuk különleges libás receptedet, mely illeszkedik a Márton-napi liba és újbor hagyományához.

Legyen a tiéd nyereményeink egyike.


Semmi mást nem kell tenni, mint portálunknak elküldeni kedvenc Márton-napi receptedet (hozzávaló, pontos elkészítés, lehetőleg képpel).


Határidő: október 26-tól november 11-ig
Eredményhirdetés: november 15.


pestoNyeremények

1. díj: Gordon Ramsay szakácskönyv + konyhai kesztyű + edényfogó + konyhai kötény
2. díj: konyhai kesztyű + edényfogó
3. díj: konyhai kesztyű + edényfogó

Töltsd fel még ma kedvenc receptedet a receptküldés menüpont alatt (a recept leírásának végére írd oda, hogy MÁRTON-NAPI RECEPTVERSENY), vagy kattints ide!

Figyelem: csak gondosan megfogalmazott recepteket fogadunk el! Játékunkon csak új receptek indulhatnak, a tavalyiakat ne küldd be ismételten!

Kérdésed van? Írd meg: info (kukac) kulinarisvilag.hu

A recept végén add meg elérhetőségeidet, - ha regisztrál tagunk vagy bloggerünk vagy, akkor felhasználóneveddel fogunk beazonosítani! (Ha ezt elfelejted, pótolhatod, ha írsz nekünk, de a verseny lezárását követően már nem tudjuk ezt orvosolni!)


Eredmények:

I. helyezett:

Brigitta92: Töltött libamell márványsajtos gombamártással, zöldfűszeres burgonyalángossal

II. helyezett:

Cseh Róbert: Libasült burgonyás káposztás rétesben tejföllel megijesztve

(ez a recept szakmailag a legjobban megfogalmazott! Ajánljuk mindenki figyelmébe!))

III. helyezett:

Kosztelnik Lászlóné: Libamellel töltött káposzta

A nyerteseket e-mail-ben értesítjük.


Nevezett receptek:

Farkasné Zsuzsanna: Libasült

Bajári Károlyné: Libasült lilakáposztával és burgonyapürével

Márkus Brigitta: Illatos fűszerekkel sült libacomb, pezsgős pároltkáposztával, héjascikk burgonyával

Cseh Róbert: Libasült burgonyás káposztás rétesben tejföllel megijesztve

Nagyi libaapróléka: Nagyi libaapróléka

Brigitta92: Töltött libamell márványsajtos gombamártással, zöldfűszeres burgonyalángossal

Kosztelnik Lászlóné: Libamellel töltött káposzta

Kosztelnik Lászlóné: Gombás libamáj

Ami: Márton újragondolt vacsorája

Fejérdy Győzőné: Libamell fasírt, balzsamecetes, sült laskagombával, pürével

Mozsár Andrásné: Aszaltszilvás  libamell

Taksár Ferenc: Libamáj falatok

Borsos Nóra: Libapaprikás juhtúrós nokedlivel


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.