Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Meríts erőt a vitalitásból!

2009. május 11., hétfő

Vitalitásunkat alapvetően az életmódunk határozza meg. A feszített tempóban és az elvárásoknak való megfelelésben sokszor felborul testünk és lelkünk harmóniája, erőtlennek és alulmotiváltnak érezzük magunkat, vitalitásunk csorbát szenved. Fokozott figyelmet kell tehát szentelnünk vitalitásunk megőrzésére.

A vitalitás fizikai és szellemi erőforrásaink állapotát jelenti. Alapvetően testünk és lelkünk egészségi fokát és összhangját határozza meg, amely kihatással van a mindennapi közérzetünkre és teljesítményünkre. Vitalitásunkat számos tényező jelentősen befolyásolja: többek között az alvás és a mozgás mértéke és milyensége, a munkakörülmények és a munkával eltöltött órák száma, valamint a táplálkozásra való odafigyelés mértéke. Ha belegondolunk, könnyen rádöbbenünk, hogy a fent említett faktorok lényeges elemei a napi rutinunknak, amelyben az arany középút megtalálása elengedhetetlen vitalitásunk megőrzésében. Az egyik legfontosabb sarokpont a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, amely az ajánlások és egészséges arányok betartásával hozzájárul vitális egyensúlyunkhoz.

Ha ide kattintasz, letöltheted a Milli Life+ animált figuráját, amely 9 héten keresztül vitális tippekkel segíti a mindennapjaid.

pesto

Sokan azt mondják, ez a mai világban különösen nehéz feladat, hiszen nem tudunk minden percben odafigyelni mit, mikor és hogyan eszünk. Ne feledjük azonban, hogy szervezetünknek minden nap szüksége van egy olyan erőforrásra, amely segít fenntartani annak egészséges egyensúlyát.

A Janga Kaukázusi kefir+ egyedi termékösszetevőinek köszönhetően jó eszköz lehet arra, hogy segítsünk szervezetünknek vitalitása megőrzésében, és így nyugodtan vethetjük magunkat az élet sűrűjébe. Ez a termék ugyanis pre- és probiotikus kultúrák hozzáadásával készül. A probiotikus kultúra segíti emésztőrendszerünk és azon keresztül immunrendszerünk működését, a prebiotikumok pedig biztosítják a probiotikus baktériumok szaporodását.

 

 


 

További kapcsolódó cikkek:

- Az egészség kulcsa: a tudatos táplálkozás

- A probiotikumok élettani szerepe

- Immunvédelem Milli Life+ módra

- Kefir, a vitális üdítő


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.