Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Azok a new orleansi éjszakák... avagy a 8 legjobb bár a városban

2010. augusztus 24., kedd
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Nemrégiben New Orleansba vetett egy időre a jó szerencse, s ha már nyár, fiúk -lányok, flört és stílusos mulatás, akkor mi sem természetesebb, minthogy nyakunkba vettük a várost annak minden bárjával egyetemben!

1. Cosimos

Ez a sarki kis beülős hely már 1930 óta az egyik kedvence a közelben lakóknak. Egyszerűségében rejlik laza hangulata, ahol mindig barátságos mindenki és egy egészen hosszú listából választhatsz, ha sört kívánsz. Sőt, még zongorista is akad!
1201 Burgundy St.

2. Old Absinthe House

A Bourbon Street összes bárja közül ez a legkarakteresebb példány. Ideális hely a hosszúra nyúló beszélgetésekhez, vagy egy ízletes ebédhez is. A város legrégebbi bárjaként tartják számon és ez - nem bántásképpen, - de a külsején is meglátszik. Ja és az italokat még magaddal is viheted, ha nem tudnád meginni!
240 Bourbon St.

3. St. Joes


A 10 éves bár örök fiatal áramlatával igazán lendületet hozott az egész környék életébe. Kellemesen berendezett kis italozó, ahol mindenhez van elég hely, ugyanakkor a dekoráció néha vallásos beütésű jellege miatt igen bizarr hangulatunk támad. Az italok mindig hűsek és a mixerek valamiért imádnak mojitot keverni.
5535 Magazine St.

4. Tujagues Bar

A francia negyed egyik látványossága és a turisták kedvelt zarándokhelye is egyben. Igazi finomság a Brandy Milk Punch, melyet kortyolgatva elmerülhetünk a hatalmas tükörben fellelhető vendégek szemlélésében!
823 Decatur St.

5. Columns Hotel

Itt szimulálhatod, hogy te aztán tudod, hol van a helyed a világban és hűs italodat hörpintgetve bámulhatod a járókelők seregletét! Nehéz, fehérre mázolt vasszékek és hatalmas ablakok jellemzik a  bárt. A Bloody Mary az egyik kedvencük, míg más "flancos" nevet, mint a prosecco pl. nem nagyon tudják beazonosítani, vagy nem akarják…
3811 St. Charles Ave.

6. Le Bon Temps Roule

Ez az uptown lokál kiváló lehetőség, hogy új bandákat ismerj meg! Elöl, a bárnál iszogathatsz és beszélgethetsz, míg a sűrűjébe érve egy klassz kis táncos tribün találkozik szembe veled! Péntekenként ingyen kóstolhatsz osztrigát!
4801 Magazine St.

7. Mayfair

Egy bár tökéletes egyediséggel, mely mindenkiben mély nyomokat hagy hátra. Ez a karakter főleg a 70 valahány éves tulajnak, Miss Gertynek köszönhető, aki még a fiatalokat is kiüti a nyeregből, ha arra kerülne sor. Minden könnyed és laza itt, nincsenek trendi koktélok, viszont valahogy mindig ott ragadsz a haverokkal.
1505 Amelia St.

8. Snake and Jakes Christmas Club Lounge

A hajnal közeledését rejtő éjszakában ez a bár az egyik végső célunk. Nehéz nem észrevenni karácsonyi díszletéről és sok-sok világításáról. Viszont ne ijedj meg, a felszolgálók tényleg kedvesebbek, mint ahogy gondolná az ember!
7612 Oak St.
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.