Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Novemberi fogyókúra horoszkóp

Havi fogyókúra horoszkóp

2018. november 1., csütörtök
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Hiszel benne, hogy a kalóriák, - akárcsak a tenyeres-talpas kis szörnyetegek - éjszaka a ruhásszekrényben lapítanak és titokban szűkebbre szabják a ruháinkat? Nem?

Akkor valószínű, hogy egyszerűen csak a finom ételek nagy rajongója vagy, aki szívesen állna néha a diétázók sorába. Mindig vannak új, régi, használható és furcsa fogyókúrás metódusok és a választást még inkább megkönnyítik a mindig aktuális divatdiéták is! Havi fogyókúra horoszkópunk feltárja, hogy mi az, amit a csillagok tartogatnak számodra az álomkülsőt illetően!

Kos

(március 21. - április 20.)

Mottód: A sport a zsírok gyilkosa

Szeretnél mindenhol a legeslegelső lenni, ezért muszáj, hogy a diéta, aminek nekivágsz különleges és változatos legyen, s ne érezd béklyónak a betartását! A legideálisabb fogyókúra az 50:50 diéta, mely mindig 2 napos ritmusokra alapozódik! Egyik nap nassolhatsz kicsit, a másik nap viszont erős diétára vagy kárhoztatva! Ilyenkor csak egész keveset ehetsz, max. a napi normál tápanyagigényed 60%-át!

Bika

(április 21. - május 20.)

Mottód: Az ínyenc diéta

A Bikák nagyon keményen dolgoznak azon, hogy elérjék a céljukat és a türelem is az egyik erősségük. Emellett igen jó ízléssel áldott meg a jó Isten, azaz igazi ínyenc vagy. Nem más való neked, mint a Sonoma-diéta, mely a tányérméretet korlátozza első körben! Reggelire nem ehetsz egy 18 cm átmérőnél nagyobb tányérról, míg este voksolhatsz egy 23 cm átmérőjűre is! A tányérra aztán csakis friss és főzésmentes ételeket pakolhatsz (gyümölcsök, zöldségek nagy arányban) és tulajdonképpen ehetsz mindenféle finomat, csak kisebb adagban!Ikrek

(május 21. - június 21.)


Mottód: Éhezni arany, hallgatni viszont nem!

Az Ikrek folyton változatosságra vágyik és örök mozgásra. Minden, ami sokáig tart és egyformán zajlik, untat. A fitnesztrénerek személyes ajánlása számodra, hogy szigorú diéta helyett végezz inkább valami sportot és változtasd meg a hozzáállásodat az egészséges táplálkozás terén, mely aztán mentálisan és fizikálisan is erősít majd! Egyél több friss ételt a nasi helyett!

Rák

(június 22. - július 22.)


Mottód: Kalóriaégető ölelkezés

A Rák eleme ugyebár a Víz, így nem is való neked más, mint a víz-diéta! A lényeg tulajdonképpen, hogy kevesebbet eszel és többet iszol! Legalább 2,5 litert naponta és variálhatod a vizet narancslével, mentával, gyömbérrel, vagy akár citrommal is! Légy ötletes: a forró citromos víz pl. nagyon finom és még meg is telíti a gyomrodat! Extra tipp: ne légy olyan érzékeny mások megjegyzéseire, - hisz te tudod, miért akarod betartani az előírásaidat!


Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.)


Mottód: Királyi fegyelmezettség

Az Oroszlánok híresek a jó fellépésükről s arról is, hogy kevésbé előnyös formájukból is bombakülsőt képesek varázsolni, - elképesztő akaratukkal, karizmájukkal. Ha azonban már a domborítás sem segít, itt az ideje a Vénusz-diétának, melyet kifejezetten nőknek találtak ki és még a hormonháztartásodra is figyelemmel van, mely ugye köztudottan redukálhatja a súlyt is.

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.)

Mottód: A mindent jobban tudó-evő

A Szüzek ebben a hónapban nincsenek elemükben és semmi kedvük sincsen ahhoz, hogy küzdjenek az álomkilókért. Lehet, hogy a testmozgás viszont mégiscsak némi örömet csempész az életedbe és még egy helyes trénerrel is összeakadsz a fitneszcentrumban! Addig is, légy szíves redukáld a bevitt koleszterint és a zsírmennyiséget! Ez már azonnal jobb érzéssel fog eltölteni.


Mérleg

(szeptember 23. - október 22.)


Mottód: Diplomatikus elkülönítés

A Mérlegek imádják, ha béke és harmónia uralkodik körülöttük és kifejezetten jó ízlésük van a szép dolgok iránt az életben, miközben mindent nagy eleganciával és stílussal képesek véghezvinni. Még egy jó kis Montignac-diétát is, melyet a francia feltaláló nemes egyszerűséggel anti-diétának hív. Sokkal inkább egy életmódváltás ez, mely során képes vagy átállni a "jó" szénhidrátokra a táplálkozásodban. Mert képes vagy, ugye?

Skorpió

(október 23. - november 22.)

Mottód: A keserű végtelenségig

A Skorpiónak sosem elég az életből és utál kompromisszumokat kötni, - még az undok pluszkilókkal is. Erős vagy, aki még egy 5-faktoros diétát is kibír! Megengedett a napi ötszöri étkezés, persze kis adagokban és, ha lehet minél több proteingazdag étellel és zöldséggel a tányérodon! No persze a napi kétszeri testmozgás is fontos!


Nyilas

(november 23 - december 21.)

Mottód: Felfújva

A Nyilasok imádják a kihívásokat és az olyan feladatokat, melyek összpontosítást követelnek. Te vagy a legjobb partner arra, hogy betartsd az Atkins-diétát, melyben tilos a kenyér, a rizs és a tészta fogyasztása, ehelyett viszont megengedett a sok tojásfehérje, sőt akár a zsírbevitel is! Viszont csak rövid ideig tartsd ezt a diétát, mert a koleszterinszintedet az egekbe röpíti!

Bak

(december 22 - január 20.)


Mottód: Kenyér és víz

A Bakoknak mindig van egy jó ötletük és kitartásuk is, hogy véghez vigyék szenzációs kitalációikat. A metabolikus diéta nem is annyira diéta, inkább egyfajta életmód. Ehhez nem is kell más, minthogy elmenj egy szakemberhez, aki személyre szólóan alakítja majd ki a fogyókúrarendedet az alapján, hogy milyen az anyagcseréd például!


Vizöntő

(január 21 - február 18.)

Mottód: A feketeleves

A Vízöntők sosem vesznek el az álmodozásban, hanem inkább nagy figyelemmel követik soron a fontos értékeket és célokat az életben. Ebben a hónapban figyelmed a közelkeleti-diétán akad meg, mely szerint sok zöldséget és halat fogyasztasz majd kevés cukorral, inkább mézzel és gyümölccsel! A zsírokat helyettesíted olívaolajjal, de a leglényegesebb a sok hal, Omega-3 zsírsavakkal!

Halak

(február 19 - március 20.)

 

Mottód: A mentális karcsúságtréning

 

A Halak szeretik magukat szégyenlősnek mutatni, pedig nem kellen titkolni szép bensődet, mely annyi érzelmet és kalandot takar! Neked egy álomszerű szivárvány-diéta javallott ebben a hónapban, melynek alapkoncepciója, hogy sok színt eszel, legalább naponta ötször gyümölcsöt és zöldséget és persze velük együtt sok-sok boldogsághormont is!


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.