Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Online étlap illusztráció - kell vagy sem?

2011. március 18., péntek
Szerző: Civertan
Forrás: www.logoterv.hu

Az segített hozzá, hogy ezt a webes illusztráció bejegyzést megírjam, hogy egy kedves barátom meghívott a héten egy gasztronómiai kirándulásra, azaz egy étterembe munkavacsorára.

Kíváncsiságból megnéztem az étterem honlapját, és kedvemre való étlapot találtam nemcsak a tartalma miatt, hanem a gusztusos illusztrációk miatt is. Éttermek, vendéglátósok nagy gondot fordítanak nyomatott étlapjuk kinézetére és sajnos sokszor elfeledkeznek, hogy fontos lenne az egyre bővülő internet felhasználói kör számára is illusztrált étvágygerjesztő étlapokat felvinni a weboldalukra.

Sokan azzal védekeznek, hogy mindig újabb fotókat kell készíteni, ha fényképes illusztrációkkal jelennek meg, de véleményem szerint elegendő szabad kézi illusztráció is, amely egy jó étlap mellé az a kellő pluszt adja, amitől meghozom azt a döntést, hogy ebbe az étterembe szeretnék elmenni vacsorázni.

A Civertan grafikusai mivel szeretik a jó kajákat, a kellemes hangulatot, a meghitt gasztronómiai kalandokat, ezért különös affinitással állnak neki egy étlap illusztrációs feladat elvégzéséhez. Tekintse meg referenciáinkat a portfólió menüpont alatt, és kérjen személyre szóló árajánlatot kreatív munkára.

www.logoterv.hu


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.