Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Igy juss hozzá az osztrigához!

2008. április 12., szombat
Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

Az osztriga eszményi indulója lehet egy romantikus Valentin napi szerelmes esti, egyben közös  étkezésnek. Megmutatjuk, hogy otthon miként élvezheted a friss, sós ízt, nem csak február 14.-én...

ha még izgalmasabbá tennéd, adj mellé extra csípős fekete borsot és tüzes Tabasco szószt. Azok az  osztrigák az igazán jók, melyek teljesen zártak a vásárlás pillanatában.

 

 

  Most megmutatjuk, hogy bantsd fel!
1. Nagyon óvatosan mozgasd a kést a felső héj belseje mentén, miközben elvágod azt az izmot, amely hozzáerősíti az osztrigát a héjhoz.
2. Emeld meg óvatosan a felső héjat, majd csúsztasd a kést az osztriga alá, hogy elvágd a második izmot is. Igy az osztriga már könnyen, szépen és egyben kicsúszik a héjból.

képek: Wait Rose


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.