Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


3 tuti paprikasütési trükk!

Paprikasütés vagy grillezés?

2008. november 19., szerda
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Három különböző módját is bemutatjuk a paprikasütésnek. Egyszerű sütőben, barbecue-n és gázlapon... Bármelyikkel rendelkezel, meg tudod csinálni!

britney spearsA gázlap felett

Tedd a paprikát közvetlenül a lap fölé, és állítsd magasabbra a lángot!
Ha az egyik oldalán elkezd feketedni a paprika, fordítsuk át a másik oldalára!
Ha elkészült a paprika és mindkét oldalán megfeketedett, tegyük egy zárható üvegtálba.
Ha több paprikát készítesz, teheted azt akár több lángon is.
Hagyd puhulni a paprikát a tálban egy órára!
Ha kihűlt, vedd ki a tálból es hámozd le a fekete felét!
Távolítsd el a magokat is!


A barbecue-n


Ha nincs gázlapod otthon, a barbecue-n is elkészítheted a paprikát.
Állítsd magas lángra a barbecue-t és hagyd felmelegedni a kívánt hőfokra!
Tedd a grillre a paprikát, és süsd feketére mindkét oldalán!
Ha elkészült a paprika és mindkét oldalán megfeketedett, tegyük egy zárható üvegtálba!
Hagyd puhulni a paprikát a tálban egy órára!
Ha lehűlt, vedd ki a tálból, és hámozd le a fekete felét!
Távolítsd el a magokat is!
A grillen való sütés kicsit tovább tart, mint a gázlap felett


A sütőben

Ha nincs sem gázlapod, sem grilled, a paprikát a sütőben is elkészítheted
Melegítsd elő a sütőt 220 C-ra!
Tedd a paprikát egy jénai tálba, és locsold meg némi növényi olajjal!
Tedd a tálat a sütőbe!
Sütés közben néha forgasd meg a paprikát és hagyd, hogy megfeketedjen kissé!
Ha elkészült a paprika és mindkét oldalán megfeketedett, tegyük egy zárható üvegtálba!
Hagyd puhulni a paprikát a tálban egy órára!
Ha lehűlt, vedd ki a tálból és hámozd le a fekete felét!
Távolítsd el a magokat is!


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.