Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Mit árul el a pasiról a kedvenc koktélja?

Mutasd a koktélod, megmondom ki vagy!

2010. szeptember 14., kedd
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

A bárokban lezajló beszélgetések első pár percének egyik fő témája, hogy ki mit iszik. Sőt, ha teljesen őszinték akarunk lenni, a legtöbb nő még rövid személyiségjellemzést is végez magában a férfi kedvenc koktélja alapján.

Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a poharunkba, - illetve koktélt!
   
Mutasd a koktélod, megmondom ki vagy!


Whiskey

A Whiskey a kemény legények itala. A legtöbb esetben az egyik legattraktívabb választás a nők szemében, - legalábbis a Dallas és Jockey után szabadon. Whiskey=gazdag pasi nagy elvárásokkal. Na és mi van, ha a nők szeretik ezt a koktélt? Nos a képlet igen egyszerű: az elme elsötétedik tőle, a szívproblémák izoláltan eltűnnek a legfőbb gondolataink közül és keserű ízének köszönhetően még fogcsikorgató hidegben is kibírjuk az ujjatlan miniruhát. Másrészről a főnököd szemében a Whiskey mindenképpen a benned lakozó perspektívára utalhat.

Martini

Ha Martinit rendelsz, szinte az arcodra lesz írva: "jó ízlésem van, van pénzem, sőt elegem van már a sok öltönyös fellépésből, laza akarok lenni!" A Martini - meg kell hagyni - az utóbbi időben igen trendi italnak számít, főleg a feltörekvő fiatalok körében, s azok között is, akik szívesen imponálnak a nőknek. A Martini olyan, akár egy James Bond film, - felkavaró, erotikus, ellenállhatatlan és legyőzhetetlenül sármos.

Mojito

A Mojito nagyon csalóka tud lenni, főleg, mivel rengeteg variánsa létezik és szinte minden mixernek megvan a saját kedvenc receptúrája hozzá, ily módon csakis az egzotikum jellemzője alapján rangsorolható. A strandpartik egyik kedvence, kortól és nemtől függetlenül. Bár meg kell hagyni, a nők jobban szeretik, főleg szexi kubai származása miatt. Igen csábos egyébként vidám zöld színe is, mellyel biztosan felhívod majd magadra a figyelmet.

Screw Driver

Minden idők legkedveltebb spontán mixtúrája. Egy koktél, mely fütyül a presztízsre, az egyéniségre és kesernyés vodka ízével mégis képes úgy elbódítani, hogy azt higgyük, egyáltalán nem veszélyes, amit hörpintgetünk. De legalább van egy kifogásod, ha egy idegent kérsz meg, hogy hazavigyen magával! Általában a legférfiasabb, keményebb pasik itala, akiket valószínűleg otthon csak az üres lakás vár haza.

Gintonic

A Gintonic egyértelműen néhány szinttel a Srew Driver felett áll, legalábbis azért, mert nincs benne gyümölcslé, hanem inkább keserű likőr, ezért sokkal elegánsabb, főleg, mivel leginkább visszafogott stílusú poharakban szolgálják fel. A Gintonic a James Bond típusú pasik B-variációja, de a hirtelen depissé váló lánykák is kedvelik. Az egyetlen gond, hogy az ital bizony keményen megterheli a pénztárcádat, így nehezen tudod megmagyarázni az érdeklődő nőknek, miért iszol egyedül a bárban.

Godfather

Nem nagyon kell sokáig magyarázni a koktél jelentését. Ha egy nő felfigyel egy ilyen koktéllal a kezedben rád, nemcsak a szoknyáját húzza majd fel, hanem a szemöldökét is. Ha a főnököd hallja meg a rendelésed, valószínű ő is felhúzza majd a szemöldökét és a státuszodat is a cégnél. Ezzel az itallal igen egyedivé válsz, nemcsak azért, mert kevesen rendelik, hanem azért is, mert mered a klasszikus scotchot a félig-meddig erős amarettoval keverni!
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.