Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Bárki lehet pincér? A szakma tanulása kamu vagy komoly feladat?

Pincérnek lenni valódi szakmát takar?

2009. augusztus 12., szerda
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Pincérnek, vagy mixernek lenni igazi szakmai felkészültséget jelent, illetve azt is, hogy a vendéglátóipar egyik professzionális dolgozója vagy.

Az egyetlen ok, amiért úgy érzed, hogy csupán munkát végzel az lehet:
1. ha nem rendelkezel a megfelelő tudással és képességekkel
2. ha nem érzed a felszolgálást a magadénak.

Mint minden komoly feladathoz, itt is nagy figyelemmel kell hozzáállnod a fejlődéshez, az emberekhez, a sikerhez! Ne hallgass azokra, akik szerint "Ez nem egy nagy tudomány!" Kezd lépésről-lépésre a tanulást és jegyezd meg jól: minden nagy tett az első lépés sikerességén múlik!

Az első lépés

Nos mi is az első lépés? Mindenképpen az akarat, hogy megtanuld a szakmát, a másik, hogy még jobban akard elsajátítani!

A második lépés


Győzd meg magad arról, hogy ha átmenetileg is akarsz pincérként dolgozni, nem szabad alábecsülnöd a feladatodat, és ily módon a vendégeket sem! Minden jól végzett munka jó érzést és elégedettséget okoz benned és másokban is! Légy elkötelezett, érdeklődő és a munkára fókuszált! Akármilyen munkát is végezz utána, ez a tudás és képesség örök alapot és önbizalmat ad a munka világában!
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2015 MEGJELENT! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2014
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Hogyan segít a Hold a fogyásban? Így!
Hogyan változtathatsz önmagadon gyorsan?


tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu
taczevi.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.