Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Puskás Ferenc mégis él!

A legendás világsztár, Puskás Ferenc lett a Szentkirályi reklámarca

2010. március 14., vasárnap
Szerző: Sajtóinformáció

A Szentkirályi Luís Figo után ismét világsztárt választott hazai és nemzetközi népszerűsítésére: családjának örömére és beleegyezésével a valaha élt legismertebb magyar, Puskás Ferenc lett a piacvezető ásványvíz márka 2010-es reklámkampányának arca.

A cég a világklasszis magyar futballista iránti tisztelettel hívja fel a figyelmet Magyarország – olykor méltatlanul kezelt – sikereire, legendáira és értékeire.
Öcsi bácsi „fellépését” a mai kampányindító sajtógálán egy Közép-Európában egyedülálló, interaktív holografikus technikai bravúr tette lehetővé, ebben a formában a világon először.
A Szentkirályi most induló kampányában fontosnak tartja a „jövő lehetséges legendáinak” felkarolását és lelkesítését is: 9 fiatal közül Bedi Noel lett az a szerencsés futballakadémista, aki a technika segítségével együtt játszhat a világsztárral a Szentkirályi legújabb reklámfilmjében.

A világ futballrajongóinak kedvence, Magyarország örökös csapatkapitánya, Puskás Ferenc lett a Szentkirályi új arca 2010-ben, a 19. labdarúgó-világbajnokság évében. A Real Madrid és a magyar válogatott virtuóz csodajátékosa a mai napon a technika segítségével „átvehette” Luís Figo után a Szentkirályi-címeres 10-es mezt Balogh Leventétől, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetőjétől.

Több okból esett a cég választása a legragyogóbb futballcsillagra, Puskás Ferencre. A magyarság 20. századi szimbóluma sokszor nem kapta meg a kellő figyelmet hazájától, éppen ezért a cég az iránta való tisztelettel Magyarország sikereire, hírességeire és értékeire hívja fel a figyelmet. A Szentkirályi ezúttal olyan személyt választott hazánk „nagykövetének”, aki világhírű és egyben magyar legenda.
Öcsi bácsi a napokban (április 1.) töltené be a 83. életévét, akinek még ma is számos módon ápolják emlékét világszerte: 2009-ben a FIFA megalapította a legszebb gólért járó Puskás-díjat (amelyet első alkalommal Cristiano Ronaldo érdemelt ki); a sokak példaképéről szóló Puskás Hungary életrajzi film a 2010-es Filmszemle legjobb dokumentumfilmje lett és több külföldi díjat nyert; idén lesz az 50. évfordulója „Pancho” egyik legismertebb mérkőzősének (Real Madrid – Eintracht Frankfurt, 7:3), ahol az azóta is rekordnak számító 4 gólt rúgta. (Ennek emlékére kapta meg a jogot Madrid a Bajnokok Ligája 2010-es döntőjének megrendezésére.)

„A világon bárhol járok, a legismertebb magyar szó az, hogy Puskás. Ki képviselhetné méltóbban márkánkat itthon és külföldön, mint a legsikeresebb magyar? Akire amellett, hogy nagyszerű játékos volt, kiváló emberi tulajdonságai és legendás hazaszeretete miatt is büszkék vagyunk” – mondta Balogh Levente.

A Szentkirályi rendkívül hálás Puskás Ferenc családjának a támogatásért és segítségért, amit a kampány előkészületeinél és a sikeres megvalósítás érdekében tett. Az eseményre hazautazott Puskás lánya Anikó és unokája Elisabeth, valamint a sajtótájékoztatón jelen volt felesége is. „Meglepődtem, és nagyon örültem, amikor felvetődött, hogy Öcsi legyen a Szentkirályi reklámarca. A férjem számára is megtiszteltetés lenne madridista „sporttársától”, Luís Figótól – akit magam is nagyra becsülök – átvenni a stafétabotot. A családunknak azért is különösen kedves a felkérés, mert minőségi magyar termék kampányáról van szó, és nagyon fontosnak tartjuk a magyar cégek sikereit. A Szentkirályit pedig szívesen fogyasztják unokáink, dédunokáink is, nem csak akkor, amikor éppen itthon vannak, hanem a cég jóvoltából odahaza, Spanyolországban is” – nyilatkozta Erzsébet asszony.


A Puskás Ferencet „életre keltő” holografikus technikai bravúrra interaktív sajtótájékoztató formájában a világon először itt Magyarországon került sor. A Screeen Média és többek között Jérémy B. Caravita, a „special effect” világhírűvé vált francia maszkmestere váltotta valóra a legendás Aranycsapat kapitányának élethű megjelenítését a Budapesti Történeti Múzeumban. A Közép-Európában egyedülálló csúcstechnológiának köszönhetően a látványos színpadi show elemek mellett Öcsi bácsi „tevékeny részese” volt a sajtótájékoztatónak: beszédet mondott és válaszolt az újságírói kérdésekre.

Az országos előválogatás eredményeként a több száz fiatal futballakadémista, vagyis a „jövő lehetséges legendái” közül Bedi Noel, a szombathelyi Illés Akadémia játékosa nyerte el a lehetőséget, hogy a technika segítségével együtt szerepeljen a „kispesti csibésszel”, a Nemzet Sportolójával, a Szentkirályi legújabb, hamarosan képernyőre kerülő reklámfilmjében.


A Szentkirályi Ásványvíz Kft. érdekeltségi körébe tartozó Hungo Kft. a hazai focilegendákat idéző és a magyar értékeket erősítő szándéka eredményeként hazánkban és a környező országokban elsőként megszerezte az 1931-ben, Franciaországban alapított Hungaria Legende (Hunga) forgalmazói jogait.
A kiváló minőségű sportruházatra és sporteszközökre specializálódott világmárkát annak idején a francia tervezőpáros a magyar futballválogatott iránti tiszteletből nevezte el így.
Az első, exkluzív és egyedi berendezésű üzletet Budapesten nyitja meg hamarosan a cég.
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.