Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Ajándék répatatyó

2009. április 2., csütörtök
Szerző: Sáfrány Zsófia - Kulináris Világ
Forrás: brigitte.de

Bár ez a répa nem vitaminban gazdag, de nagyon édes meglepetés lehet némi csokitojással töltve!

Amire szükséged van: filc: zöld, narancs, zöld selyem szalag, bézs színű cérna, tű



pestoÍgy készül: A narancs színű filcből egy tortaszeletet vágunk, melynek hosszú oldala kb. 18 cm, a rövid oldala kb. 16 cm legyen. A rövid oldalát lekerekítjük- egy nagy tányér széle lehet a minta! A sárgarépa zöldjéhez egy 9x16 cm-es filcre van szükség. Az egyik oldalát szintén egy tányér széle segítségével lekerekítjük. A cérnával a sárgarépát megmintázzuk vízszintes csíkokkal, majd hozzávarrjuk a sárgarépa zöldjét is. A répát félbehajtjuk, majd az egyik oldalán összeöltjük. Kifordítjuk, és sok-sok csokival megtöltjük. A zöldjén selyemszalagot kötünk, majd hosszában bevagdossuk.
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.