Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Milyen a kedvenc salátaönteted? Olyan vagy!

2011. március 8., kedd
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

A salátát mindenki szereti, aki nem, az is szívesen fogyaszt néhány zöld levélkét mások társaságban, mert az olyan trendinek tűnik.

Viszont a salátának az igazán személyes és egyedi jegyét a szósz adja meg, melynek se szeri, se száma. Az általunk legnépszerűbbnek talált salátaöntetek segítségével most egy kis személyiségtesztet állítottunk össze számodra!

Sajtos öntetek

Az életet teljes egészében átéled. Vagyis a salátát is a lehető legfinomabb módon vagy hajlandó elfogyasztani. Ez nem jelenti azt persze, hogy a zöldségeket nem becsülnéd, csak éppen tudod, hogyan teheted őket még finomabbá és különlegessé.

Ecetes öntetek

Az olívaolajas-ecetes öntetek általában a „láthatatlan kategóriát” képviselik, melyek kiemelik a zöldségek finom ízét. Szereted a finom eleganciát, melyet egy modern lelkülettel sajátossá tehetsz és mindig marad benne némi misztikum.

Francia narancsos öntetvariáció

A narancs ízű öntet előhozza a zöldségek édes és savanyú ízét egyaránt. A vegetáriánusok kedvenc választása. Számodra a narancs az örök fiatalságot és a bolondságot szimbolizálja, melytől nem vagy hajlandó elszakadni. meglehetősen egyenes ember vagy, a mi a szíveden, az a szádon.

Ezersziget öntet

Mióta a gyorséttermek a menülistájukra tették eme öntetet, azóta tarol világszerte eme finom, krémes szósz. Te ezért szinte már-már hagyományt kedvelőnek számítasz, aki kötődik a megszokott dolgokhoz, s nem szeret nagyon kísérletezni. Úgy gondolod ugyanis, hogy az igazán jó dolgok nem változnak. Igazad lehet…

Mézes-mustáros dresszing

Te aztán megnyalod mind a tíz ujjadat az étkezéseid után! Pezseg benned az élet, az édes érzés keveredik a mustár savanykás üzenetével! Mindenben meglátod a jót, az átlagossal és az egyhangúval nem elégszel meg.
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.