Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Konyha minden enteriőr stílushoz!

Modern skandináv konyha

2010. május 17., hétfő
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Az elemes konyhabútortól a mini főzősarokig: bemutatjuk a legtrendibb, skandináv jellegű konyhastílusokat!

1. A jövő konyhája

Puritán és lakályos. Sima felületek, tiszta struktúrák, matt vagy fényes borítás. Ez a konyha az ellentéteiből él. A legmodernebb technika, minőségi anyagok és lakkozott tiszta fa bútorlapok. Éles megvilágítás és rengeteg high-tech berendezés a konyhagépektől a szórakoztató elektronikáig.


2. Konyha a szekrényben

A zárt konyhák ideje lejárt. Ma minden a nyitott, tág terekről szól, ahol szabad átmenet van a lakótér és a konyha között. Design kis területen. Az étkezés és a főzés az egész társaság életének a része. A mosogatás után a kis konyhát a fényes felületű tolóajtó zárja magába újra.


3. A végtelen szabadság

Optimális mozgásszabadság. Igazi férfias "alkotóműhely" antracit és grafitszínű fényes, fémszerű felületeivel és nagyfokú innovációjával. A kreatív konyhaművészet otthona, ahol az elegáns fa és a hideg fém összhangja igazi modern és mozgatható élményt biztosít valamennyiünk számára.


4. A fény hangulatot teremt

A konyhatervezés jövője a fénytechnikában rejlik. A falon indított indirekt világítás a konyhabútorba rejtett spotvilágításon keresztül a konyhabútor szélén végigvonuló fénycsőben egészül ki. A színes fény az igazi trend most, különösen a viola és annak árnyalatai.


5. A puritán

Flexibilis és individuális

Tisztítsuk meg a teret minden feleslegtől: nem kell más, mint egy konyhaasztal és egy csap. A kevesebb több elve azonban nem mutatkozik meg a rendkívül különleges és ritka faalapanyagok kiválasztásánál. Kedvelt most a tölgy és a mogyorófa is némi szürke fémmel és homokkővel kombinálva.


6. A design találkozása a természettel

Az elegáns, meleg faburkolat feloldja a rideg, lakkfekete sötétjét. Gyakorta választják a cseresznye-, akác- és bükkfa díszítést. A természetes karaktert vörös és barna árnyalatokkal érik el, míg előfordul a fekete helyett a fehér tejüvegek kombinációja is. A felületkezelt fák extrém strapabíróak.


7. Tiszta és technikai

Különösen a férfiak imádják a letisztult formákat és színeket. Az alumíniumfelületek és a különböző méretű fekete lakk polcok igazi innovatív konyhát feltételeznek, ahol természetes, hogy a fény, mint valódi kiegészítő, kissé futurisztikussá varázsolja a hangulatot.


8. Ellentétek

A fehér, fényes felületek valamennyi térben szinte robbanóan újak és trendik. Ezt a konyhát a letisztultság és a mérnöki pontosság jellemzi, ahol éles vonalakkal különülnek el a színek egymástól.


 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.