Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Snack horoszkóp – mivel kínáld a Napjegyeket?

2011. május 3., kedd
Forrás: Kulináris Világ

A nassolnivalók széles választékával a snackek fogyasztása a normális étkezések előtt, után, vagy akár ahelyett, igazi szokássá vált társadalmunkban.

Vannak, akik egész napjukat a kedvenc finomságuk köré szervezik. Ha szeretnéd megtudni, hogy melyik nassolnivaló áll a legközelebb asztrológiai jegyedhez, most megtudhatod!

 

Kos

(március 21. - április 20.)


A tüzes Kos szereti a különleges snackeket, amelyekben van valami extra. Ilyen pl. a wasabis mogyoró is. Bár a Kosra jellemző, hogy képtelen néhány dolgot véghezvinni, amibe belefogott, viszont e nasi esetében biztosan nem ez lesz a helyzet. Csak készítsd elő az elegendő szomjoltót is az eszegetéshez!

 

Bika

(április 21. - május 20.)


A Bikák a tartalmas snackeket kedvelik, mint pl. a mogyorókrémes keksz is. Erre tulajdonképpen leginkább délután jön meg az étvágyuk. Vigyázat: ha a Bika nem kapja meg, ami után vágyik minden nap, nagyon ingerültté válhat! Ha egy ilyen jegyűvel hozott össze a sors, legyen mindig nálad tartalék a kedvenc finomságából!

 

Ikrek

(május 21. - június 21.)


Az Ikrek szereti a sokféle snacket, ezért leginkább a ropogtatnivaló mixek ajánlottak számára, melyek képesek fenntartani az érdeklődését a zacskó teljes kiürüléséig is! Ráadásul igazán élvezik, ahogy matathatnak a kedvenc zsákmányuk után a sokféle rágcsa között.

 

Rák

(június 22. - július 22.)


A Rákok a konzervatív csapatot erősítik nassolás terén. Finom, hagyományos chips, ha lehet sós és mindig ugyanolyan. Ne is akard megismertetni az új zsírcsökkentett variánsokkal, esetleg egy új ízkombinációval, mert csak el lesz majd keseredve, hogy elvetted a kedvenc hamiját!

 

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.)


Az Oroszlánok nassolás utáni kedve legendás hírű, s mi is lenne számára jobb eledel, mint a cheetos? Már egy maroknyi is nagyon boldoggá teszi egyébként, amire, akár egy fenevad veti rá magát és habzsolja be a sajtos finomságot.

 

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.)


A Szüzek a tápanyagban gazdag és gyomortelítős snackeket kedvelik. A natúr és sózott mogyoró csak egy csepp a Szűz nassolási kedvének lavinájában, viszont a teste számára igazi vágykielégítés, vagyis ne is akard megtömni ízesítőkkel teli snackekkel! Nála bejön az egyszerűség, nem kell a túlzott variálás.

 

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.)


A Mérleg minden téren az egyensúly után kutat, még a snackeket beleértve is. Egy csomag pattogatott kukorica és máris mosolyt csalsz az arcára. A legjobb, ha két csomagot veszel: az egyik sós, a másik édes és máris nem lesz oka panaszra!

 

Skorpió

(október 23. - november 22.)A Skorpió a sós snackeket kedveli, mivel ezek állnak legközelebb vizes jellegéhez. Ezért eshet meg az, hogy a fekete olívabogyóért rajong, de az olívás krémek valamely variációját is boldogan elfogyasztja egy friss pirítós társaságában!

 

Nyilas

(november 23 - december 21.)


A Nyilasok az idegen ízek iránt érdeklődnek, ilyen lehet egy tortilla chips csípős mártással, mely gyorsan a kedvencévé válhat. Esetleg egy tál rákfalatka is elrabolhatja lelkét, viszont tartsd észben, ha partit szervezel: egy tálat készíts a vendégeknek és egyet a Nyilasnak külön!

 

Bak

(december 22 - január 20.)


A Bakok a stílusos nassolnivalókat kedvelik, ilyen pl. a pisztáciát, - melyet valószínűleg gyakorta találsz majd nála az asztalon. Bár az íze nagyon hasonló a mogyoróhoz, de mindenki más azt eszi, nem igaz?

Vízöntő

(január 21 - február 18.)


A független Vízöntő imádja a harsogóan ropogós snackeket, mint a tökmag, melynek felbontása és megevése igazi rituálévá válik számára, ráadásul a tudat, hogy még egészséges is, igen megnyugtató lehet.

Halak

(február 19 - március 20.)


A Halak a rágós finomságokra esküsznek, legyen az egy steak, vagy akár a vegák esetében egy banánchips, - a lényeg, hogy ne lehessen könnyedén legyűrni a torkunkon, hanem jó sokáig lehessen rágódni rajta a szájban!

 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.