Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


A világ 12 legtutibb asztala - ennél rajta?

2010. június 29., kedd
Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

Elképesztő ötletek, különleges dizájnok - hazavinnél egy ilyen asztalt?

1, Sumo asztal

Igen, a te nappalidból sem hiányozhat egy sumo birkózón álló kis asztallap, mely szerencsés pozíciójának köszönhetően a lakás bármely pontján biztos talpakon áll majd!

2, Pac Man asztal

 

Emlékszel még arra az ósdi játékra, melyet még a szerencsebarlangokban játszottál? Az Erin McFadden által kreált szofisztikált és igen modern asztal igazi kincs lehet egy játékgyűjtő számára.

3, Post-It asztal


Az asztal tervezőjét Tom Seymour-nak hívják, s képes volt megvalósítani, hogy a asztalunkat valóban használhassuk jegyzetelésre is. A mintegy 5000 lapból álló remekmű minden gyerek kedvence lehet, viszont egyelőre sajnos csak Angliában kapható.

4, Ezüst evőeszköz asztal

Ez a limitált kiadású asztal vagy inkább szobor az Objection Design műve, mely teljes nagyságában Cristofle márkájú evőeszközből készült.

5, Interaktív asztal

Egy igazi Led asztalka, mely teljes mértékben visszautasítja az egyszerűséget, ugyanakkor tele van úszó fényekkel és csillogással, melyet a 32 infravörös szenzor vezérel, és minden egyes mozdulatunkra azonnal reagál.

6, Emberi asztal

A tervező Dzmitry Samal, aki 4 férfiláb formáját használta az asztal tartóelemeként. Szabadon hagyta magát inspirálni az emberi szépség és érzékenység által.

7, Golf asztal

Minden golfszerelmes álmodott már egy ilyen asztalról, most végre elérhető távolságba is került hozzánk. Az illúziót növeli egy igazi homokos árok, és persze egy zöld golfrét is!

8, Pong asztal

A Pong asztalt a DuPont Corian tervezőcsoportja alkotta meg teljes alumínium alapokból, melyben 2500 LED került integrálásra, mely egy gömböt és két ütőt formáz. Ha kikapcsoljuk a fényvezérlést, az asztal kifinomult és praktikus étkező asztallá válik.

9, Csontváz asztal

Orvostanhallgatóknak bizonyára kellemes meglepetés lehet egy csontváz tartotta asztallap.

10, Bicaj asztal

A legtesthezállóbb asztal a Tour de France-ért rajongók számára, bár a használata csak felnőtteknek ajánlott, mivel a kerekekbe könnyen beleakadhatnak apróságok.

11, Modern kávézó asztalka

Az egybeöntött és egymásba olvadó forma több színben kapható az átlátszótól egészen a füstös hatásúig, minden enteriőrben elegáns hatást kelt.

12, Művész asztal

A fiatal koreai tervező, Chul an Kwak képes volt szakítani a statikus normákkal, s a természetes anyagokat dinamikus érzelmekbe átültetni.
 


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.