Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Nem kell csinálnod semmit! A zsírégető tabletta segít!

2011. január 25., kedd
Szerző: Kulináris Világ
Forrás: Medipress

Az ünnepek vagy csak az évek alatt felszedett kilóktól 10-ből 7 ember diétával próbál megszabadulni. De most egy új zsírégető tabletta segítségével akár heti egy kilót is leadhatunk, anélkül, hogy az étrendünkön változtatni kellene.

Egy új gyógyszergyártó cég, a Zafgen bejelentette a ZGN-433 nevű gyógyszer embereken végzett tesztelésének az eredményeit: a tanulmány szerint 24 túlsúlyos nő átlagosan 1 kg feleslegtől szabadult meg egy hónapon keresztül – ez az ajánlott és biztonságos fogyás felső határa. A kísérletben résztvevő nők csökkent étvágyról is beszámoltak a 26 napos kísérleti periódus alatt.

A New Scientist az eredményeket megdöbbentőnek találta, különösen annak fényében, hogy a nők a kísérlet alatt ugyanannyit ettek, mint korábban, sőt mozogni sem kezdek el.

Korábbi kutatások alapján úgy tudjuk, hogy minél túlsúlyosabb valaki, annál nehezebben tud lefogyni, mivel a test „átprogramozza” magát, hogy több zsírt tudjon raktározni. Emiatt a szervezetünk kevésbé lesz érzékeny az inzulin hormonra, ami segíthetne a fogyásban.

A gyógyszert, melyet eredetileg masszív tumorok kezelésére fejlesztették ki, a zsírszövetek lebontásával fejti ki hatását. A Zafgen kutatói úgy gondolják, hogy a ZGN-433 egy olyan enzimet blokkol, ami meggátolja a gének helyes működését. Ez azt jelenti, hogy az enzim nem aktiválja tovább azokat a géneket, amelyek gátolják az inzulin hatását.


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

További cikkek


A portál ajánlata

Optimista kártya Holddiéta könyv Ezoterikus Kalendárium 2017 Újra lesz Szeminárium! Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...
Ezoterikus kalendarium 2017
Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.