Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Bor horoszkóp - Bor asztrológia


Milyen jegyben születtél? Most megtudhatod, milyen bor illik hozzád a leginkább...

Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Szűz
Mérleg
Skorpió
nyilas
Bak
Vizöntő
HalakKos

(március 21. - április 20.)


Mindenképpen vörös, mi más is lehetne? A legegyszerűbb módja, hogy kinyilvánítsd magadról: "Vegyetek észre!" A vörösbor csábító színe örökké változik a napfényben, íze felperzsel és felébreszti a benned égő vágyat. A vörösborban megtalálod szenvedélyes énedet, főleg a száraz bor passzol hozzád, mely markáns karakterével kiemeli határozott jellemedet!

Bika

(április 21. - május 20.)


Akár fehér, vagy vörös, a lényeg számodra a minőségben rejlik. Legyen selymes, akár a selyem, bódító, akár a tömjén. Bár a fehérborban több kalória rejlik és erre neked nem árt figyelned, érdemes inkább fehérbort kortyolgatnod gyakrabban! De azért ne felejtsük el, hogy számodra nagyon fontos a csábító külső, így mindenképpen a vörösbor passzol hozzád nagyobb összejövetelek alkalmával!

Ikrek

(május 21. - június 21.)

Fehér, áttetsző, olykor csillogó - ez az a bor, ami igazán neked való! Nem, nem a túl száraz fajtából, hanem amelyik még gyengéden elolvad a nyelveden. Enyhén hideg, vagyis ne felejtsd el időben kivenni a hűtőből! A fehérbort különösen omlós hal és rizs kíséretében kedveled!

Rák

(június 22. - július 22.)


Dolce, dolce vita! A jegyed csakis az édes fehérborokat szereti. Mit szereti, imádja! A fehérbor számodra akkor igazán perzselő, ha közepesen pezseg. Akkor a legnagyobb a boldogságod, ha ajándékba kapod a bort, ilyenkor különösen édes. A pezsgőbort egy kis eperrel tálalod és meghódítod saját és kedvesed szívét is!

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.)


A fehérborokat gyümölcsös ízükkel és némi aranyos beütéssel szereted, mely tele van az itáliai nap melegével. Tulajdonképpen mindegy, hogy Szicíliából, vagy a Garda-tótól származik, fontos csakis az, hogy minél jobban érezd a nap forróságát benne! A bor ígéretes neve és származása az, ami leginkább a szívedre hat majd!

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.)


Számodra mindegy, hogy vörös, vagy fehér, bár az is igaz, hogy inkább a fehérbort részesíted előnyben. A legfontosabb kérdések számodra, hogy a bor biokörnyezetből származik-e és gondos kezek válogatták-e ki a szemeket. Ha biztos vagy benne, hogy a bor jó helyről származik, meggyőződésed, hogy az finom is.

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.)


A gyenge, édeskés fehérborok és a gyümölcsös, gazdag aromájú vörösborok ízlenek neked, melyek igazán összehozzák az embereket egymással. Hát nem elképesztő vörösbort inni egy jó társaságban? Nem is szólva a romantikus pillanatok megédesítéséről!

Skorpió

(október 23. - november 22.)


A gazdag, tetemes, erőteljes és szenvedélyes vörösborokat imádod, melyeket eltéveszthetetlenül megismered selymes és bátran kiteljesedő jellegükről. Az exkluzivitás és diszkréció a mottód a borok kiválasztásánál, vagyis biztos kézzel csakis a ritka és díjnyertes fajták lehetnek a kedvenceid!

Nyilas

(november 23 - december 21.)


A borkóstolás igazi kaland számodra, Jegyed képviselőjeként mindet ki akarod próbálni, beleértve a rozét is. A felfedezés örömét és a beteljesedést kívánod a boroktól. Ha az ár is megfelel számodra, akkor igazán nagy az örömöd! Ja és a megfelelő társaság is elmaradhatatlan!

Bak

(december 22 - január 20.)


Pedigrés kutya, pedigrés bor. Fehér, vagy vörös, mindegy, csak kideríthető legyen a bor eredete és hosszú történetre tekinthessen vissza. A Bak számára a kutatás igazi gyönyört jelent, azok a borok csigáznak fel, melyek ritkák és igen különlegesek. A vörösborok a legfinomabbak, ha Franciaországból származnak!

Vizöntő

(január 21 - február 18.)


A legújabb és a legrendibb borok vonzanak, melyek megjelentét évről-évre nagy figyelemmel követed. A fehérborokat is megkóstolod, ha valóban olyan jókat írnak róla, de igazán a vörösbort találták ki neked. Különleges? Értékes? Szokatlan? Elég ideig érett? Meg lehet fizetni? Akkor akarom!

Halak

(február 19 - március 20.)


A kristálytiszta fehérborokat szereted, melyek világos és gyümölcsös íze minőséggel és parfümös illattal társul, A száraz és közepesen száraz borokat kedveled, mindegyik nagyon csábító számodra. Különleges alkalmakkor akár gyöngyöző is lehet!

Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.