Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Nagy Fagylalthoroszkóp


Nem kell mindig a csillagokat kémlelned, ha meg akarod ismerni valaki ízlését. Gondoltál már arra, hogy a kedvenc fagyifajtád sok mindent elárul rólad? Nem kérdés, hogy kedvenc nyalakodnivalód sok mindent mesél saját magadról és más jegyek képviselőiről is! Olvasd el, hogy mi mindent tudunk erről az édes témáról!

Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Szűz
Mérleg
Skorpió
nyilas
Bak
Vizöntő
HalakKos - Vanília

(március 21. - április 20.)


Örömteli, jókedvű ember vagy, aki két lábbal áll a földön. A nagy felfedezések és kalandozások nem neked valóak, inkább a materialista biztonság megteremtésére vágyódsz, ezért nem csoda, hogy a konzervatív ízeket neked találták ki. Vanília, mogyoró, csokoládé, gesztenye. Csak semmi flikk-flakk, igazi ízek, kiváló minőségben, más vágyad nincs is.
Partnerként főleg az erotikában vagy jártas. Partnered sosem frigrid és a szexben is, akárcsak a fagyizásban, bőséges adagra vágysz.
Legjobban az édes eperrel és a magabiztos banánnal harmonizáltok.

Bika - Malaga

(április 21. - május 20.)


Érzelmes és alkalmazkodó típus vagy. Hagyod, hogy mások irányítsanak és nem szereted átvenni a parancsnokságot.
A partnered számára mindig készen állsz, nagyon gyengéd és szeretetteljes tudsz lenni. Emiatt nagyon szeretnek téged és ez szexepiled is egyben. Te aztán ügyet sem vetsz az unalmas ízekre, csakis az ismeretlen és felkavarónak tűnő nevekre figyelsz fel. Lichi, ananász, malaga-ezeket mind neked találták ki. Sőt ki tudja, lehet, hogy te leszel az a vállalkozókedvű, aki a hupikék-törpikék fantázianevű kékséges fagylaltdöbbenetet is megkóstolja?
Tökéletesen illesz a mogyoróhoz, de a vanília is sok örömöt ígér.

Ikrek - Sztracsatella

(május 21. - június 21.)

Állandó változásra van szükséged, mert hamar elunod magad, ugyanakkor néha elég döntésképtelen vagy. Ezért különösen nagy szükséged van egy megbízható és őszinte emberekből álló környezetre.
Magánéletedben szereted, ha hosszú pórázon tartanak, így tényleg megbízható maradsz. Személyiséged kissé ellentmondásos, viszont kitűnő felfedező vagy. A sztracsatella kiválóan tükrözi ezt az ellentmondássoságot. Ha tegnap azt mondtad fehér, ma a válaszod biztosan fekete! Csokis keksz, tiramisu, somlói galuska-mindegy, csak minél jobban keveredjenek az ízek!
Az eperrel erős szenvedély köt össze, a csokoládéban pedig lelkitársra találsz.Rák - Csokoládé

(június 22. - július 22.)

Megbízható és egy kissé visszafogott személyiség vagy, akinek erősségei rejtettek a világ szeme elől. Időre van szükséged, hogy megnyílj másoknak.
A csokoládéevők hűséges partnerre vágynak, aki kiszámítható és szeretetreméltó. Igen nagy örömödet leled a természetben, a kertben és a növényekben. Szereted a mély és tartalmas ízeket, a legjobban az örök csábító, a csokoládé és más csokis finomságok állnak hozzád közel. Hisz tudjuk az édesség boldoggá tesz és te nem vagy rest élni ezzel a fantasztikus varázsszerrel.
A csokoládé kiválóan illik a sztracsatellához és a pisztáciához. Az utóbbinál azonnal röpködnek a szikrák.

Oroszlán - Málna

(július 23. - augusztus 22.)


A málnakedvelők nagyon csábítóak. Mindenkit megbabonázol sármoddal és karizmáddal, ugyanakkor nagyon szórakoztató és vállalkozókedvű vagy.
A privát szférádban kissé kalandos természet vagy, mivel nehezen jutsz dülőre és szívesen tartasz több vasat a tűzben egyszerre. Ugyan már, méghogy régimódi fagyizás! Te a különleges dolgokat szereted. Ha mindenki eperre vágyik, te biztosan a málnát választod. Nem veted meg a kávés finomságokat is és nagyon csábítanak a különleges színű gombócok is.
A banánnal azonnal egy hullámhosszon vagytok, de igazán a mogyoró izgatja fel a fantáziádat.

Szűz - Citrom

(augusztus 23. - szeptember 22.)


Neked aztán semmi sem savanyú! Nagyon is nyugodt és vidám természet vagy, aki igen kommunkatív, intelligens és mindig up to date. Az utazás a nagy szenvedélyed.
A szerelem egy nagy kaland számodra és imádod az egzotikus embereket. A lényeg, hogy partnered ne legyen konzervatív, mivel szereted a meglepetéseket és ezért igen rugalmas is vagy. Az egyszerű és letisztult citrusfélék hatnak rád leginkább. Nem szereted túlcifrázni az ételeket, de azért nyáron minden evésnek megadod a módját egy jó nagy adag citromfagyival egy kis piskótával!
A csokoládé elcsábíthat, de igazán a banán tűnik szexinek neked.

Mérleg - Banán

(szeptember 23. - október 22.)


Egy kissé önfejű vagy, aki szinte allergiás az előírásokra és nagy szabadságra vagy szüksége. A függetlenség számodra nagyon fontos.
A szerelemben kísérletező kedvű vagy, aki leginkább csak néhány év után kötődik egymáshoz. A kísértések és a szép szemek csábítása megédesíti az életedet. A friss, gyümölcsös ízeket kedveled, legyen az banán, narancs, alma, vagy akár körtefagyi, te biztosan azonnal lecsapsz rá egy jó nagy adag tejszínhabbal a tetején!
A málnára azonnal szemet vetsz, de igazából a citrom a neked való.

Skorpió - Eper

(október 23. - november 22.)


Vidám ember vagy, aki bátran kimutatja az érzelmeit. Intenzív életre vágysz és szeretnél mindent megosztani valakivel. Néha túlságosan is impulzív vonások jellemeznek.
A szerelemben szenvedélyes és érzéki vagy. A partnerednek hamar beléd kell szeretnie és nem szabad megijednie akkor sem, ha rögtön a tárgyra térsz. Szereted az egészséges finomságokat, mint az eper, a joghurt, a túró, a tejszín. Számodra nagyon fontos a külalak mellett a belbecs is, ezért csakis kiváló minőségű fagylaltot választasz.
Szuperharmóniára találsz a vaníliával és a sztracsatellával.

Nyilas - Mogyoró

(november 23 - december 21.)


Óvatos és meggondolt ember vagy, aki szereti maga körül tudni megszokott környezetét és csak ritkán és nem szívesen kockáztat. Teljesítménye kiemelkedő, igényes és tele van nagy tervekkel.
A partnerednek szintén nagyravágyónak kell lennie és részt kell vennie a közös tervekben. A szerelem miatt ritkán veszíted el teljesen a fejedet, de azért az egy emberért nagy érzelmekre vagy hivatott. Szereted az ízléses finomságokat, vagyis a parfék, a csokoládé-mousse és a narancsos-csilis csokoládé nagyon felperzsel téged és persze partneredet is.
Különösen a vaníliával és a malagával találtok nagy szerelemre.

Bak - Pisztácia

(december 22 - január 20.)


Igényes és kifinomult személyiség vagy, aki ugyanakkor nagyon kritikus is. Nem tudsz rögtön megbízni másokban, azt nálad ki kell érdemelni.
A szerelemben nagyon válogatós vagy, és csakis a különösen szép emberekre vetsz szemet, akiknek kifogástalan a ruhatáruk. Imádod meghallgatni a másikat és ugyanezt várod el tőle is. A váratlanul meglepő, mégis harmónikus ízek számítanak nálad nyerőnek. A pisztácia, a füge vagy akár a grillázs is igazi öröm a lelkednek, - extra habbal vagy csokiöntettel.
A vaníliával kiváló eszmecseréket folytattok, azonban csábító számodra a malaga is.

Vizöntő - Cseresznye

(január 21 - február 18.)


Frissen, természetesen és nagy tervek nélkül állsz hozzá az életedhez. Bízol az erődben és mindig kiállsz a társaidért. Megbízható vagy és erős karakterrel bírsz.
A szerelem számodra életelixír és te teljes energiával veted bele magadat, így nagyot is eshetsz majd. Az erotika nagy szerepet játszik számodra a kapcsolatodban, igazi élvezetkedvelő vagy. Eper, cseresznye, konyakmeggy, puncs-ezek mind felkeltik a vágyadat és te már csak tudod, hogy hogyan kell elcsavarni valaki fejét, többek között a sajátodat is!
A citrommal igazi álomcsapat vagytok, a csokoládéval pedig minden pillanatban jól érzed magadat.

Halak - Cappuccino

(február 19 - március 20.)


Micsoda kommunikatív és szenvedélyes ember! Igazi emberbarát vagy, aki nem tud elég barátságot kötni másokkal. Rugalmas és megbízható.
A szerelemben sokat beszélsz, rengeteget érzel, cselekszel. A kapcsolat számodra néha egy színház, ahol nem mutatod meg igazi mivoltodat, csak nagyon ritkán. A kellemes pillanatokat nagyon kedveled, ezért számodra a kávé, a cappuccino vagy a frappé igazi telitalálat. Mindehhez egy nagy adag gőzölgő kávé-más nem is kell a boldogságodhoz!
Nagy szerelem vár rád a vaníliával, a malaga az, aki valóban megindítja benned az érzelmi lavinát.

Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.