Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Fitnesszkóp


Hogy sportolnak az egyes jegyek? Már, ha teszik? Kihívás kereső, vagy a szokások rabja? Tudd meg most!

Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Szűz
Mérleg
Skorpió
nyilas
Bak
Vizöntő
HalakKos

(március 21. - április 20.)


A Kos mindig úton van, örökké mozgásban. Mint minden Tűz elemhez tartozó jegy, a Kos is szeretne gyorsan a dolgok végére jutni. Mindig első akar lenni és sosem elég neki semmiből. Rajong a kihívásokért, de csak, ha nyerni lehet. Nehéz fenntartani érdeklődését, vagyis a napi rutin sosem nyerhet nála. A heti háromszori gimnasztika és futás nem a megfelelő választás. A Tae-bo, aerobik már elérhet némi "ez már igen!"- felkiáltást a Kosnál. A motorversenyzést és a biciklifutamokat is szereti a biztonságot egyáltalán nem a legfontosabb választási tényezőnek tartó jegy.

Bika

(április 21. - május 20.)


A Bika a szokások rabja a testedzésben is. Csak szép lassan, komótosan. A legjobb, ha van egy havi bérlet fix edzésprogrammal, amire készülni lehet. Csak semmi stressz, van abból elég a munkahelyen is! Súlyemelgetés vagy csoportos sportok, mint a labdajátékok kedvelt időtöltéséül szolgálhatnak. A jóga és meditáció az igazi számára, csak egyszer érezzen rá az ízére, többé nem akarja abbahagyni.

Ikrek

(május 21. - június 21.)


Szeretne egyszerre két helyen lenni. Örökmozgó energiabomba, aki hamar elunja magát, ha nem pörögnek az események. Mindent ki akar próbálni, ha csak rövidtávon is érdekli az. Igazi csapatjátékos, imádja a tömeget, a maratoni futást szinte neki találták ki. Az úszás mindig a kedvence marad, de szereti az izgalmat is, így a tenisz igazi kihívás számára, főleg hogy ketten játsszák. Azért a mentális edzésről se feledkezzünk el, az Ikrek szereti a szócsatákat is.

Rák

(június 22. - július 22.)

Igazi otthonülő típus, ezért leginkább a videón lejátszható fitnessz DVD-ket részesíti előnyben. Gimnasztika otthon, meghitten, mi lehetne ennél szebb? Szereti a rutint, a megbízható eseményeket. Igazi csapatösszetartó személyiség, biztosan kitart a közös sikerért a végletekig is. Baseball, foci csupa örömteli játék a nyilvánosság előtt félénk Rák számára.

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.)


Igazi edző típus, szeret dirigálni, vezetni a többieket és a figyelem középpontjában állni. Fontos számára, hogy jól nézzen ki és mellette jól is érezze magát a bőrében. A rendszeres edzés így elengedhetetlen számára. Azért segít a nálánál kevésbé ügyesebbeknek is, és mindenkinek teret enged a játékban. Nyújtás, izomlazítás és indulhat a kemény aerobik vagy a szívet erősítő gyakorlat, mint a futás.

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.)


Az egészség jegye, vagyis mindent megtesz a teste jó erőnlétéért. Inkább nem eszi meg a desszertet és választja a gyümölcssalátát. Az egyetlen jegy, mely az edzést a bemelegítéstől a végső lazításig élvezi. Imádja a biciklizést, a golfot, a terepgyakorlatokat, mindent, ami ötletesnek tűnik. Mindent megtesz a sikerért, vagyis hogy teste meghálálja a törődést, így az extrém sportok sem riasztják vissza.

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.)


A Mérleg szereti a barátok társaságát az edzőteremben is. Az igazi motiváció a gimnasztikára a lehetőség, hogy szocializálódjon. A Tai Chi is kellemesnek bizonyulhat, mivel az emberek kedvesek és a mozgás sem túl megerőltető. A csapatjáték nem az erőssége, inkább harmóniában szeret együtt lenni a többiekkel, mint stresszes nyomás alatt. Az úszás és jégkorcsolyázás is sikert arathat nála, mivel szeret tenni a jó külső adottságokért.

Skorpió

(október 23. - november 22.)


A Skorpiónak kell némi motiváció a sportoláshoz. Ez a sejtelmes jegy szeret a gimnasztika alkalmával felcsípni új rajongókat. Ezért hát nem csoda, hogy rajong a csini fitnesszrucikért és szeret tetszeni az edzés alkalmával is. Aerobik, extrémsportok a valódi csáberők számára. Erősségei a kihívás szeretete és a versenyszellem. A Tae Bo kielégítheti ezen tetszeni vágyódás és egy erős testprogram utáni vágyát is. Szereti az agytekervényeit is megdolgoztatni, ezért szünetben érdemes valami hasznos olvasmánnyal eltöltenie az idejét.

Nyilas

(november 23 - december 21.)


A legatletikusabb jegy, igen szereti a szabadtéri sportokat. Szinte elképzelhetetlen azonban, hogy campingezéssel vagy kirándulással szeretné magát formában tartani. Minden olyan sport testhez álló számára, mely tanulást igényel, mint a vadvízi evezés vagy a kickbox. A futás új energiával tölti fel elméjét, míg a karate során élvezheti saját alkalmazkodóképességét. Igen motiváló számára, ha vannak pontok és előírások, melyeket teljesíteni kell.

Bak

(december 22 - január 20.)


A Bak a hosszú távú célokat tartja szem előtt. Nem érdekelt a rövidke sikerekben. Formáját, hosszú és fáradtságos testmozgás árán éri el. Nehezen megszerzett testfelépítésére nagyon büszke és tesz is azért, hogy megtartsa formáját. Szereti a testépítést, a súlyemelgetést, de nem riad vissza a hegymászástól és kirándulástól sem.

Vízöntő

(január 21 - február 18.)


Szereti az innovatív mozgást, és elvet mindent, ami nem elég trendi. Mindenki egyenlő a szemében, vagyis ha csapatban játszik, mindenkinek biztosít egy labdát. Minden vízi sportot kedvel, legyen az úszás, vízisí, vitorlázás vagy csak aquafitnessz. Egy igen merev jegy, vagyis minden mozgás előtt nyújtás ajánlott, nehogy valami baj legyen és megsérüljön.

Halak

(február 19 - március 20.)


A Halak nem azért játszik, hogy nyerjen. Számukra a csapat az első és a közös öröm és győzelem. A víz, akárcsak a Vízöntő számára igen jelentőségteljes elem, szeret minden vízi sportot. De a legfontosabb mégiscsak a mozgás élvezete, akár a szabályok figyelmen kívül hagyásával is. Ügyeljen a lábára, könnyen megrándulhat.

Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.