Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Pizza horoszkóp


Vastag tészta, fűszeres szósz, tenger gyümölcsei feltét… ki ne szeretné a pizzát?! De ahány pizzéria, annyiféle recept, és ahány horoszkóp, legalább annyiféle ízlés. Most kiderül vajon lenyűgözhetjük-e a Rákot gombás pizzával, vagy a Kosokat a hagymás feltéttel.

Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Szűz
Mérleg
Skorpió
nyilas
Bak
Vizöntő
HalakKos

(március 21. - április 20.)

A Kos nem szereti pazarolni az idejét éttermekben, inkább a telefonos rendelés híve, a lényeg hogy gyorsan kihozzák, és jó meleg legyen a pizza. Kedvenc feltétei a pepperoni, a tüzes chili no meg a csípős kolbász. Nagy kedvence még a fokhagyma és a hagyma. Ha le szeretnél nyűgözni egy Kost, akkor próbáljátok ki a sonkás, hagymás és barbecues csirkés pizzát.

Bika

(április 21. - május 20.)

A Bika rajong a vastag és ropogós tésztájú pizzákért. A nagyobb kulináris élvezet érdekében szereti a dupla sajtos és a laktató húsos feltéteket. Jó választás lehet még egy különleges pizza szószos verzió, kis zöldséggel például brokkolival. A Bika általában a klasszikus és a jól bevált ételeket szereti, így egy klasszikus Margarita pizzával biztosan nem fogsz mellé.

Ikrek

(május 21. - június 21.)


Mindenből egy kicsit a jelszava, így ne lepődj meg, ha az Ikrek pizzáján mindenfélével találkozol, akár a legfurcsább kombinációkban is.  Kifejezetten szereti a zöldpaprikát, az olívabogyót, a hagymát és a gombát. Így olyan ez a pizza, mint egy zöldséges kiárusítás. Az Ikrek a vékony tésztás pizzát szereti, amit kis szeletekre tud felvágni.

Rák

(június 22. - július 22.)


A Rák a megszokások híve, így azt rendeli, ami eddig is bejött neki. Kedvencei közé tartoznak a különféle gombák, a padlizsán, a spenót, és az omlós bacon szalonna. Emiatt jobban szereti az otthoni pizzát, semmint a séfek által kreált éttermi pizzákat. A Rák ízlése általában ne, változik az évek során, legfeljebb helyet kap az egészségesebb életmód, például a zsírszegény sajtot tesz a pizzára.
 

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.)


Ahogy az állatok királyához illik, az Oroszlán csillagjegyűek a tekintélyes mennyiségű hússal ellátott pizzát szeretik, például sonka, szalonna, marhahús stb. Az ilyen pizzát az Oroszlán egy ültében felfalja. Bár szereti a formalitásokat, így a pizzát többnyire kultúrált módon késsel-villával fogyasztja el.  Ha le akarsz nyűgözni egy Oroszlánt, akkor tejfölös alapú kaviáros pizzát rendelj neki.

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.)


A Szűz nagy figyelmet fordít az egészségére, így nagyon odafigyel az éltelek tápértékére is. Ezért az olyan pizzát részesíti előnyben, amin szójából készült sajt van és sok zöldség. Emellett azt szereti, ha feltétek apróra vannak vágva. Ezért mielőtt pizzát rendelnél, inkább kérdezd meg, hogy milyet is szeretne pontosan. A különleges feltétek közül nagy kedvence az articsóka, ami után biztosan megnyalja, mind a tíz ujját.

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.)


A Mérleg mindenben az egyensúlyt és a szépséget keresi, és ez a pizzára is vonatkozik. Így a feltétekben is a harmóniát és a szimmetriát keresi. Az ínyenc pizzákat kedveli, például szárított paradicsommal és spárgával feldobva. De szereti az édes ízeket is, így például az ananászos Hawaii pizza remek választás számára.

Skorpió

(október 23. - november 22.)


A Skorpió számára az igazi szicíliai pizza az ideális, ami belül töltött. Legyen az simán töltött, vagy batyu formájúra hajtogatott, a többi fajtát pedig meg sem akarja kóstolni. Kedvence a fokhagyma, a gomba, a hús, az olívabogyó és a tengergyümölcsei.  Ha meg akarod lepni, rendelj neki egy pesto-s és polipos pizzát.

Nyilas

(november 23 - december 21.)


A Nyilas rendelkezik a legnagyobb étvággyal az össze csillagjegy közül. Számára igazi élmény a sok feltétes pizza, főleg, ha sok rajta a hús. A hús szinte bármilyen lehet, és mellé jó csípős feltétek az igaziak például pepperoni, hagyma stb. Legjobb, ha rendelsz neki mellé egy korsó finom sört is.

Bak

(december 22 - január 20.)


A Bak a legjobban az olyan pizzákat szereti, amin klasszikus pizza feltétek vannak, de szereti még a fekete olívabogyót, a kolbászt és a szeletelt paradicsomot. De időnként az ínyencségeket sem utasítja vissza, mint a kecske sajtos, spenótos pizza. Ha meg akarod lepni a Bakot, vidd el egy hangulatos pizzériába, biztosan értékelni fogja.

Vizöntő

(január 21 - február 18.)


A pizza a Vízöntők egyik alap élelmiszere, mivel sokszor vannak későig az irodában, vagy a kollégiumban rendelnek a haverokkal. Majdnem minden pizzát szeret, de különösen kedveli a csípős feltéteket és szószokat. Az a jó pizza számára, ahol a feltétek arányosan vannak elosztva a pizza egész felületén, így amikor osztoznak, akkor sincs probléma belőle, ki miből kap nagyobb részt.

Halak

(február 19 - március 20.)


A Halak számára mi más lenne a legjobb, mint a halas feltét. Az egzotikus tengergyümölcsei, a füstölt lazac feltétes pizza és mellé egy kis pezsgő egy igazi szerelmi vallomással ér fel a Halaknak. De kedvencei közé tartoznak még a koktél rákocskák is, és az osztriga sem lehet kérdéses. De vigyázz, mert előfordulhat, hogy van, aki allergiás ezekre az ételekre, például a Szűz vagy a Mérleg kifejezetten nagy eséllyel.
 

Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.huKULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.