Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Áfonya chutney

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Zamatos meglepetést szeretnél? Te magad készítenéd el? Akkor itt az idő a cselekvésre! Ez az áfonya chutney érdekes és egyedi lehet! A gyümölcs kedved szerint cserélhető.

Hozzávalók

  1. 200 g vöröshagyma
  2. 1-2 db chili
  3. 700 g friss áfonya (fagyasztott is lehet)
  4. 1/2 l narancslé
  5. 1 teáskanál ecetesszencia
  6. 800 g kristálycukor
  7. 20 g zseltainfix (lap)

A hagymát megpucoljuk, aprós darabokra vágjuk, chilit megmossuk, majd az áfonyát, a narancslevet és az ecetesszenciát az előzőekkel egy nagy fazékban összekeverjük.

A cukrot és a zselatinfixet összekeverjük és a gyümölcsös-zöldséges keverékhez adjuk, majd folyamatos kevergetés mellett 5 percig gyöngyözni hagyjuk, üvegekbe töltjük és lezárjuk.

3 hónapig eláll.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.