Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Ananászos céklasaláta

Szerző: Takács Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 1 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Lehet, hogy ez a párosítás elsőre bizarrnak tűnik, de érdemes egyszer kipróbálni!

Hozzávalók

  1. 1 üveg cékla (savanyúság)
  2. 2 kis fej vöröshagyma
  3. 1 db ananász (egész)

A hagymát pucoljuk meg, majd vágjuk fel hosszúkásra. A céklát szűrjük le a levéről, majd tegyük egy tálba és szórjuk meg a hagymával. Az ananászt se hagyjuk ki, szabadítsuk meg a héjától, s kockázzuk fel. Tegyük a hagyma-cékla pároshoz, hogy immár trióba legyenek, és óvatosan keverjünk rajta egyet-kettőt. Amilyen bizarr, annyira ízletes!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.