Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Ananászos csirke mézzel

Szerző: Lőrincz Noémi
Forrás: beküldött recept - köszönjük!

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 45 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Minden édesszájú ínyencnek ajánlom, és a gyerekeknek is nagy kedvencévé válhat.

Hozzávalók

  1. 4 db csirkecomb vagy mellfilé
  2. 2-3 evőkanál méz
  3. 1 db ananász konzerv
  4. ízlés szerint só
  5. ízlés szerint bors
  6. 1 nagy vöröshagyma
  7. 2-3 gerezd fokhagyma
  8. 3-4 evőkanál olaj

Az apróra vágott vöröshagymát megdínszteljük az olajon, majd a csirkecombokat rátesszük és megsütjük. Ha a külsejük már fehér, megsózzuk, borsozzuk és az összenyomott fokhagymát is rátesszük. Meglocsoljuk mézzel, majd a leszűrt ananász levéből keveset hozzáöntünk. Fedő alatt puhára pároljuk és a végén hozzátesszük az ananász darabokat is. Picit összesütjük és kész is van. Nagyon finom! Sütőben is elkészíthető.

Rizzsel/barna rizssel tálaljuk. Jó étvágyat! :)



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.