Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Angol karácsonyi puncs

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Igazi karácsonyi finomság. Nem is készülhet más időben, csak az év végén, karácsony tiszteletére. Kóstold meg te is!

Hozzávalók

  1. 3 dl édes vörösbor
  2. 3 dl édes fehérbor
  3. 2 dl rum
  4. 55 dkg porcukor
  5. 2 db friss citrom
  6. 2 db friss narancs
  7. 4 dl víz

Mossuk meg a citromot és a narancsot, majd hámozzuk meg. Rakjuk a héjat 4 dl vízbe és forraljuk fel.

Öntsük hozzá a kétféle borot és a rumot, szórjuk bele a porcukrot és facsarjuk bele a citromot, narancsot.

Alaposan keverjük össze, majd puncsos tálkákban kínáljuk!

Tipp: almaszeleteket is adhatunk hozzá a tálaláskor!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Hogyan segít a Hold a fogyásban? Így!
Hogyan változtathatsz önmagadon gyorsan?


tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu
taczevi.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.