Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Babsaláta pirított cukkinivel

Szerző: Wéber Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

E receptről csak annyit mondanék, hogy A Jó barátok Magdi nénije tíz körmét lekaparná, hogy megszerezze a receptet…

Hozzávalók

  1. 1 db piros húsú paprika
  2. 2 db cukkini
  3. 1 fej vöröshagyma
  4. 2 dl olívaolaj
  5. 45 dkg konzerv fehérbab és kukorica
  6. 45 dkg konzerv lencse
  7. 2 db paradicsom
  8. 1 evőkanál balzsamecet
  9. csipetnyi só és bors

A paprikát, a hagymát és a cukkiniket elkapjuk és felkészítjük a feladatukra. Mindegyiket megmossuk, megpucoljuk és feldaraboljuk. Ha már kívül-belül készen állnak, hogy ízüket adják a nagy műhöz, pirítsuk együtt őket szép aranybarnára. Amíg izzadnak, a lencsét és a babot lecsepegtetjük, a paradicsomot pedig mosás után feldaraboljuk. Mehetnek a szép barnára sült cukkini és társaihoz. Ráöntjük az ecetet, sózzuk, borsozzuk ízlésünk szerint, majd alaposan összekeverjük és pár percig alacsony hőfokon izzasztjuk őket. Amint kész, tálalhatjuk is! 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.