Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Banán hajó másképp - recept csak kezdőknek!

Szerző: Häagen-Dazs

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

A gyümölcs és fagyi kompozíciójának alapötletéből születetett ez a tökéletesen egyszerű desszert. A legtöbb helyen a csoki-vanília-eper fagyik szentháromságából készül, ám a Häagen-Dazs egyedi ízeivel kellemes meglepetést nyújthatunk kedvenc vacsoravendégeinknek. Csak győzzük bezsebelni a dicséreteket!

Hozzávalók

  1. 4 db szép hosszú és érett banán
  2. 4 gombóc Häagen-Dazs Dulce de Leche, Belgian Chocolate és Macadamia Nut Brittle jégkrém
  3. ízlés szerint csoki, eper és karamell öntetek
  4. a díszítéshez: gyümölcs

A desszertes tálkák közepére kigombócozunk mindhárom jégkrémből. A banánokat meghámozzuk, félbevágjuk hosszában és elhelyezzük a gombócok mellé. Öntettel, tejszínhabbal, szeletelt mandulával vagy gyümölccsel turbózhatjuk fel.

Tipp: a banánokat sütve is tálalhatjuk a fagyival, ehhez nem kell más, mint hogy a meghámozott banánt mézbe mártjuk és vajon gyorsan átsütjük.
 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.