Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Barackos Panna cotta

Forrás: Tolle

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 1 óra
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Egy isteni olasz desszert bárhol, bármikor levesz a lábadról...

Hozzávalók

  1. 4 dl tejszín
  2. 2,5 dl Tolle 2,8% ESL tej
  3. 10 g zselatin
  4. 5-8 dkg cukor
  5. 1 db vanília rúd
  6. 3-4 db sárgabarack
  7. 1-2 zöld kardamom

A zselatint 3-4 evőkanál vízzel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt, a tejet, a cukrot és a vanília kikapart magját. Folyamatos kevergetés mellett forraljuk fel, majd forrás után adagoljuk tálkákba, és ha lehűlt, tegyük hűtőbe 3-4 órára.

A felezett sárgabarackokat vágott felükkel lefelé tegyük egy forró serpenyőbe fél percre, majd a gyümölcsöket halmozzuk a panna cotta tetejére. A kardamomról fejtsük le a zöld héját, és a belsejében található apró fekete magvakat zúzzuk össze mozsárban, majd szórjuk meg a barackot.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.