Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Birsalmás libasült

Szerző: Kosztelnik Lászlóné
Forrás: beküldött recept - köszönjük!

  1. hány főre szól a recept: 1 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 3 óra
  4. árkategória: 3.000 - 5.000 között

Az őszi időszak finom termése a birsalma, ezt csak párosítani kell a libahússal, és a családot máris lenyűgözzük.

Hozzávalók

  1. 3 kg-os liba
  2. 2 evőkanál dijoni mustár
  3. 2 fej vöröshagyma
  4. 5 db birsalma
  5. bors

A megtisztított libát kívül belül megszórjuk sóval, borssal, majd megkenjük csípős dijoni mustárral. A liba belsejébe töltjük a nagyobb cikkere vágott vöröshagymát, és a cikkekre darabolt birsalma egyharmadát. A megmaradt birsalmát tepsibe tesszük, ráfektetjük a fűszeres libát. Alufóliával letakarjuk, és 190 fokon 2,5 órát pároljuk, közben saját szaftjával időről időre locsolgatjuk. Amikor már a sütés vége felé járunk levesszük a fóliát, és a húst ropogós pirosra sütjük, közben locsolgatjuk.Ha megsült a liba pihentetjük, és a vele sült birsalmával, hagymás tört burgonyával tálaljuk.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.