Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Birsalmás mézes-dió

Szerző: Zsibrita Vera
Forrás: beküldött recept - köszönjük!

  1. hány főre szól a recept: 1 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 1 óra
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Ezt mindenkinek ajánlom, aki szereti a könnyen elkészíthető édességeket. Mindazonáltal vitamionokban gazdag és csak természetes eredeű hozzávalókból áll. Ezt fogyaszthatják idősek, fiatalok is egyaránt. Vétek lenne kihagyni!

Hozzávalók

  1. 1 Keményebb birsalma
  2. 3-4 Dióbél
  3. 2-3 kanál Méz (az akác a legjobb, de bármely más is megfelel)

A birsalma magházát kiszedjük. FONTOS: ne lyukasszuk át az alját! (Tipp: én krumplipucolóval szoktam ezzel sokkal egyszerűbb). Kimossuk majd lecsepegtetjük a gyümölcshúst. Alá alufóliát rakunk, majd először a diót, majd lassacskán a mézet beletesszük. Ezután összegöngyöljük és magasabb falú tepsibe rakjuk. Puhulásig sütjük, előmelegített sütöben alacsony fokon.

Jó étvágyat!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.