Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Kaviáros blini - vágykeltő falatkák

Szerző: Wéber Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

A blini tulajdonképpen egy élesztős lepényke, amit serpenyőben kell megsütni úgy, mint a palacsintát. Ha a klasszikus orosz lepénykét megkínáljuk egy kis kaviárral és egy kis tejföllel, akkor elkészítettük életünk első természetes Viagráját.

Hozzávalók

  1. 2,5 dl tejföl
  2. 12 db kész blini
  3. 4 evőkanál kaviár
  4. ízlés szerint só
  5. ízlés szerint fekete bors

A kaviárról köztudott, hogy magas a fehérje- és ásványianyag-tartalma, valamint remek afrodiziákum. Bár tudományos tények ezt nem támasztják alá, mégis van valami a dologban. Próbáljátok csak ki, kísérletezzetek bátran. Max a pénztárcánkat erőlteti meg, minket nem, mert elkészítése gyakorlatilag két lépésből áll. (Persze csak akkor, ha kész a blini, aminek receptjét megtalálod az előételeknél!)
Na de a lényeg! Tegyük a tejfölt egy kisebb edénybe, és alaposan leverjük össze a sóval és a borssal. Egy kávéskanálnyi mennyiséget tegyünk mindegyik blinire, majd díszítsük a természetes Viagránkkal, a kaviárral. A hatást fokozhatjuk egy szexi fehérneművel és azzal is, ha 6 blinire vörös, 6 blinire pedig fekete kaviárt teszünk. Ezek után már csak a párunkra lesz szükségünk és semmi másra!
 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.