Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Bodzazselé

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Zamatos meglepetést szeretnél? Te magad készítenéd el? Akkor itt az idő a cselekvésre! Ez a bodzazselé igazán érdekes és egyedi lehet!

Hozzávalók

  1. 400 ml bodzaszörp
  2. 400 ml almalé
  3. 100 ml citromlé
  4. 100 ml zselatin (pl. zselatinlapból)
  5. 500 g zselécukor (2:1)

A leveket, a zselatint és a cukrot egy nagy fazékban összekeverjük és felforraljuk. Magas lángon folyamatos kavargatás mellett 3 percig forrni hagyjuk.

Még melegen üvegekbe töltjük, azonnal lezárjuk és hagyjuk kihűlni.

1-2 évig eláll, - mindenféle tartósítószr nélkül.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.