Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Club szendvics

Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Amerikai eredetű rakott szendvics. Fejes salátát, paprikát, paradicsomot és hideg sültekből készített salátákat használunk a készítéséhez.

Hozzávalók

  1. 1 közpes fej saláta (esetleg jégsaláta)
  2. 4 db paradicsom
  3. 8 szelet bacon szalonna
  4. 8 szelet félkemény sajt
  5. 1 dl majonéz
  6. 1 evőkanál mustár
  7. 12 szelet toast kenyér
  8. 8 vékony szelet főtt sonka
  9. 8 vékony szelet pulykamell sonka
  10. 8 db fanyárs

A megmosott salátaleveleket leszárítjuk, a paradicsomokat  megmossuk és felkarikázzuk, a szalonnát zsiradék nélkül ropogósra pirítjuk, lecsöpögtetjük.
A toast kenyereket aranybarnára pirítjuk, mindegyiket megkenjük mustárral elkevert majonézzel. A salátaleveleket a kenyereken elosztjuk, majd sajttal, paradicsommal, szalonnával, sonkával és felvágottal megrakjuk.
A kenyér szeleteket kettesével egymásra helyezzük. A megmaradt 4 pirítóst majonézes oldalukkal lefelé a megrakott szendvicsekre fektetjük. Minden szendvicsbe két fanyársat szúrunk , majd minden szendvicset átlósan ketté vágunk és kettesével tányérokra teszünk.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.