Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Csalánfasírt

Szerző: Kovács Diána
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: közepesen nehéz
  3. elkészítés ideje: 45 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Igazi különleges köret, húsételek mellé kiváló! Vegáknak pedig önmagában is teljes értékű étek.

Hozzávalók

  1. 20 dkg csalánlevél
  2. őrölt szerecsendió
  3. só, bors
  4. 2 db egész tojás

Előkészítés:

A csalánleveleket alaposan mosd meg. A tojásokat főzd keményre.

Elkészítés:

A csalánleveleket kevés sós vízben főzd meg, kb. 10 perc alatt. Ha kész, gyorsan öblítsd le hideg vízzel, hogy megtartsa zöld színét. Aprítsd fel. A főtt tojások héját távolítsd el, majd azokat is vágd apró darabokra. A csalánt és a tojást keverd össze, add hozzá a fűszereket, és a masszából formálj pogácsát. Forgasd lisztbe, és forró olajban süsd ki.

kép: spicetart



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.