Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Csicseriborsós zöldség saláta

Szerző: Takács Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

A vegetáriánusoknak önmagában is remek étel, de köretként is tálalhatod, ha már unod a sült krumplit.

Hozzávalók

  1. 50 dkg csicseriborsó
  2. 2 paradicsom
  3. 1 uborka
  4. 1 lilahagyma
  5. kevés petrezselyemzöld
  6. 2 gerezd fokhagyma
  7. néhány babérlevél

A változatosságon kívül még az is a nagy előnye ennek a köretnek, hogy sokkal, de sokkal könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban összedobhatjuk, mint például a sült krumplit. Ami nagyon fontos, hogy a csicseriborsót előző nap áztassuk be hideg vízbe! Másnap már nincs is más dolgunk, mint hogy megfőzzük a hagymával, a babérlevéllel és a fokhagymával együtt. Mikor megpuhult, szűrjük le, és tegyük egy nagyobb tálba. A többi zöldséget kockára vágjuk fel, majd keverjük a csicseriborsóhoz. Már kész is!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.