Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Csípős marhahús salátával

Szerző: Wéber Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: közepesen nehéz
  3. elkészítés ideje: 2 óra
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Annak, aki szereti a csípőset, különleges kulináris élvezeteket biztosíthatunk, ha elkészítjük ezt a receptet. A marhahús jellegzetes ízét jól kihangsúlyozza a chili paprika.

Hozzávalók

  1. 50 dkg marhafelsál
  2. 2 szál sárgarépa
  3. 2 gerezd fokhagyma
  4. 1 fej vöröshagyma
  5. 3-4 szem gyöngyhagyma
  6. 1 üveg szójababcsíra
  7. 5-6 chili paprika

A marhahúst alaposan tisztítsuk meg, majd sós vízben főzzük puhára. Ez több időt is igénybe vesz, így hogy addig se unatkozzunk, mossuk meg, szeleteljük fel a sárgarépát, a vöröshagymát, a gyöngyhagymát, a szójababcsírát és a paprikát. Pucoljuk meg és zúzzuk apróra a fokhagymát is. Tegyük a chili paprikán kívül az egészet egy nagyobb tálba, és alaposan keverjük össze. Ha már puha a marhahúsunk, vegyük le a tűzhelyről, szeleteljük fel a képen látható alakra, és tegyük a csíkokat a zöldségek tetejére. A chili paprikát felkarikáztuk, így már csak azt kell eldönteni, mennyit szórunk a husi tetejére, hogy mennyire bírjuk a pokol tüzét.

Tipp: ha le akarjuk nyűgözni családunkat, akkor lepjük meg őket kínai üvegtészta körettel.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.