Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Csirág orosz mártással, sült sonkával és tükörtojással

Szerző: taksi
Forrás: beküldött kép és recept - köszönjük!

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Isteni finom ételkombináció, bármikorra...

Hozzávalók

  1. 2 dl majonéz
  2. 1 kiskanál 6%-os fehérborecet
  3. 2 evőkanál vodka
  4. 2 dl tejszín
  5. 50 dkg csirág (spárga - Asparagus officialis)
  6. csipetnyi só
  7. kiskanál cukor
  8. 4 szelet házi sonka
  9. 4 db házi tojás
  10. 2-3 evőkanál étolaj

A megtisztított spárgát enyhén sós, cukros vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. (max 12. perc) A majonézt a fehér borecettel, a vodkával és a kemény habbá vert tejszínnel összekeverjük és lehűtjük.

Sült sonka és tükörtojás (Ham and eggs) elkészítése: Kevés étolajat hevítünk a serpenyőben, beletesszük a házisonkát, egyik oldalát megsütjük, megfordítjuk, majd beleütjük a tojásokat egyenként. A serpenyőt lefedjük és kb. 2 percig sütjük. Készíthetjük a tojást egészen keményre és lágyra is. Az elkészített spárgát tükörtojással, sonkával és a mártással kínáljuk.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.