Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Csokoládés mandarin – Valentin napi koktél

Szerző: Kovács Diána
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 2 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Ha a bor, vagy pezsgő helyett valami különlegesebb itallal koccintanál Valentin nap estéjén, vagy esetleg a desszertbe is alkoholt csempésznél, válaszd ezt a koktélt!

Hozzávalók

  1. 45 ml mandarin ízesítésű vodka
  2. 30 ml csokoládélikőr
  3. 7 ml mandarinlikőr
  4. 1 teáskanál kakaópor
  5. 2 teáskanál porcukor
  6. 1 szelet narancs
  7. csokoládé reszelék
  8. jégkockák

Előkészítés:

Vegyél elő két martinis poharat. A poharak száját nedvesítsd meg a narancsszelettel, majd a megnedvesített poharakat mártsd bele a porcukorral összekevert kakaóporba.

Elkészítés:

Egy koktél shakert tölts meg jégkockákkal, majd öntsd hozzá a vodkát, és a kétféle likőrt. Rázd 1-2 percig, majd öntsd a díszített poharakba. Az italok tetejére reszelj csokoládét.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.