Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Egzotikus csirke csőben sütve - videóval

Szerző: Kelemen Tamás
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 5 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Ezt az ételt azért szeretem, mert extra gyorsan el lehet készíteni, garantáltan nem hízlal, az össz ízhatás pedig egyedülálló.

Hozzávalók

  1. 3 db csirkemellfilé
  2. 25 dkg trappista sajt
  3. 6 szelet füstölt sonka
  4. 1 nagyobb fej vöröshagyma
  5. 1 nagyobb paradicsom
  6. ízlés szerint só
  7. ízlés szerint majoranna
  8. ízlés szerint fokhagyma só
  9. ízlés szerint őrölt bors

A friss csirkemelleket először hosszában, majd lapjával is félbevágjuk (videó szerint), így egy teljes csirkemell éppen két személynek lesz elegendő.

Tűzálló tálat kivajazunk, s ebbe helyezzük a félbevágott, sózott csirkemelleket. Izlés szerint fokhagymasóval, majorannával és őrölt borssal fűszerezzük.

Az ízesített csirkemellekre helyezünk egy szelet füstölt sonkát, karikára szeletelt vöröshagymát és paradicsomot. A tetejét megszórjuk reszelt trappista sajttal, majd 180-200 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Akkor kész, ha a sajt szép aranybarnára sült.

Tipp: tálalhatjuk párolt rizzsel, burgonyával, zöldségkörettel.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.